MENI

Kineski mesečni horoskop: Jul-avgust 2012.

U periodu od 7 jula do 7.avgusta vlada element Vatre.Vodeni Zmaj i Vatrena Ovca ne mogu se složiti, pa su  i energije pod kojima smo tokom ovog meseca prilično kontraverzne a situacija može biti po mnogo čemu slična prethodnom mesecu po mnogim pitanjima, mada će metodi kojima će se sprovoditi politika, kako na globalnom, državnom tako i na privatnom planu biti mnogo suptilnija.


Koliko je Konj razigrano drzak i direktan i kad želi da pomogne i kad želi da se suprotstavi toliko je Ovca suptilna i pokušava da na diplomatski način postigne ono što Konj čini direktnošću.

Ma u kom znaku da ste rođeni ako je to bila godina u koja se završavala na 4.i 5. budite oprezni jer ćete morati da se maksimalno uzdržite od ulaženja u sukobe. Rođeni u godinama koje se završavaju na 0 i 1 relativno uspešno će izbeći sukobe, oni koji su rođeni u goidnama koje se završavaju na 2 i 3 biće dovoljno taktični da situaciju okrenu u svoju korist, dok će još najbolje proći rođeni u godini koja se završava na 8 i 9. Drugi znaci pod elementom vatre ma u kom da su znaku, čije se godine završavaju na 6 i 7 neće imati mira dok ne isteraju pravdu i biće veoma spremne da traže ono što im pripada.

Ovo je mesec nervoze, nestrpljenja i kod ljudi će provladavati potreba za hedonističkim, pomalo pasivnim načinom života. Niko nikom neće želeti da se nađe pri ruci, za sve će biti potrebno mnogo borbe, ubeđivanja pa čak i poltronisanja. Žene će biti donekle dominantnije i pokušaće da koriste svoj ženski šarm da bi dobileono što žele.

Strastvene ljubavi mogu doneti dosta neizvestno što se tiče ishoda veze, moguće su vanbračne i tajne veze. Kako voda gasi vatru tako će i dva suprotstavljena elementa, vodeni koji vlada godinom i vatrenim koji vlada mesecom biti u suprotnosti. Vatra vlada jugom, a voda severom zbog čega će centar grada, stana, stambenog prostora, zemlje, biti na neki način veoma bitan. Oni koji žive ili rade u centru donosiće važne odluke hladne glave. Oni koji žive na severu težiće da pokore svojoj volji one koji žive u južnim delovima grada dok će oni koji žive na zapadu i istoku gledati svoja posla i uglavno koristiti situaciju da za sebe izvuku neku konkretnu korist. Mogući su sukobi u južnim delovima grada i zemlje, kontienta. Mogući su potresi, zemljotresi, nesreće zbog eksplozija gasa, na vodi, na dalekovodima, nesreće izazvane žestokim strastima uz upotrebu vatrenog oružja.

POVOLJNI DANI
* Za ljubavi i venčanja - 16, 22, 26, 28. i 29.jul i 3.avgust.
* Za selidbu - 9, 11, 15, 19, 23, 28, 29. i 31. jul i 2, 4. i 7. avgust
* Putovanja - 9, 11, 13, 16, 21, 23, 28. i 29. jul i 2,4. i 7. avgust
* Nov posao - 7, 9, 13, 16, 19, 21, 22, 28, 29. i 31. jul i 2,3. i 7. avgust
* Trgovinske transakcije - 7, 11, 13, 16, 22, 23, 28. i 29. jul i 3, 4. i 7. avgust
(Novosti)

Нема коментара:

Постави коментар