MENI

ABA liga: Pitanje je da li će biti Fajnal fora?!

U KK Crvena zvezda ogorčeni su poslednjim dešavanjima u ABA ligi. Zato traže korenite promene i odgovornost predsednika lige Radovana Lorbeka, ali i dovode u pitanje odigravanje završnog turnira!

Buri na Jadranu nikad kraja i to samo mesec dana pred Fajnal for. Prvo je trener Igokee Dragan Bajić zatražio da njegov klub otkaže organizaciju završnog turnira, čelnici pobednika ligaškog dela su ga podržali, a Crvena zvezda pozvala na odgovornost.

"KK Crvena zvezda traži odgovornost predsednika Radovana Lorbeka i hitan sastanak borda ABA lige, jer je sve ovo već neozbiljno. Ovo je još jedan u nizu propusta u rukovođenju liogu. Najviše smo oštećeni mi i Igokea. Ovo nije prvi da zahtevamo ovaj sastanak, ali nikakav odgovor iz ABA lige nismo dobili. Mnoge stvari ne funkcionišu u organizaciji, vreme je da se menja upravljačka struktura ABA lige, a pitanje je da li će Fajnal fora uopšte biti", poručio je Davor Ristović, sportski direktor crveno-belih.

Podsetimo, poslednji u nizu problema nastao je oko plasmana u Evroligu u kojoj će naredne sezone igrati finalisti ABA lige, ako ispunjavaju B licencu, dok će u kvalifikacije poraženi polufinalista koji je bio bolje plasiran tokom ligaškog dela.
(Blic sport)

Нема коментара:

Постави коментар