MENI

Facebook uveo reply na komentare

Facebook je dodao novu opciju u komentarima tako da korisnici konačno mogu direktno da odgovore na komentar koji je ostavljen na njihovoj stranici. Društvena mreža ima za cilj da olakša komunikaciju kroz ovu opciju. Odgovori će biti objavljeni pod svakim komentarom pojedinačno.

Takođe, biće dat prioritet komentarima na osnovu angažmana, pa će najaktivniji i najpopularniji biti na vrhu. To će biti posebno korisno na profilima koji imaju hiljade onih koji ih prate.

"Promene će omogućiti da direktno komunicirate sa pojedinim fanovima. Uz to, stavljanjem aktivnih i popularnih komentara na vrh omogućavamo posetiocima neke stranice da vide ono najbolje i najaktuelnije", poručili su iz Facebooka.

Za sada, promene će funkcionisati samo na Facebook stranicama, a ne i na profilima. Facebook će omogućiti da ove opcije mogu koristiti svi korisnici sa više od 10.000 fanova do 10. jula, ali je ostavljena i mogućnost da se one isključe ukoliko ih korisnik ne želi. U budućnosti će ove opcije biti omogućene i na Facebookvim aplikacijama za mobilne telefone.

Facebook će ovu opciju dati stranicama sa više od 10.000 pratilaca do 10. jula 2013. godine sa opcijom isključivanja i uključivanja.

Нема коментара:

Постави коментар