MENI

FARMA 4: Prva golotinja - Gordana Bjelica mazila guzu!

Glumica Gordana Bjelica (54) je, ničim izazvana, mazila svoje intimne delove tela dok je razgovarala sa Ekremom Jevrićem!

Ovonedeljni gazda Ekrem došao je do glumice na nagovor Goce Božinovske kako bi je digao iz kreveta i uposlio je. Međutim, od naredbe ništa nije bilo jer ga je visprena Bjelica uzela pod svoje, a dok su pričali, ona se pipkala po zadnjici!

Na njenu nesreću, jorgan se pomerio, pa su gledaoci mogli da vide neuobičajen prizor. Nakon izvesnog vremena, Ekrem se vratio kod Božinovske i ostalih farmera rekavši da je Bjelica mnogo opasna i načitana ženska.

Inače, Božinovska je iskoristila priliku pa je oplela po svojoj cimerki Bjelici.
- Ona je prava glumica za porniće, i to one matore! Ja je zovem baba kurana, majmunčina jedna. Budala me maltretira.

Šetka u štiklicama i po ceo sat sedi na WC šolji, i to po ovoj hladnoći. Budaletina jedna - izjadala se Goca Ekremu, Staniji i Eri, a povod je bio to što joj je glumica dan pre toga rekla da krizira bez alkohola.

- Ona će meni da kriziram bez alkohola, a ja se ovde samo zaje*avam. Ja, bre, napolju jednom u nedelju dana pijem i to popijem tri rakijice. Čak me je u štali žena gurnula i zgazila onim njenim štiklicama samo da bi prošla pre mene u red - rekla je Goca.

Po svemu sudeći, Gordanu protiv Gordane viđaćemo vrlo često jer varnice između njih sevaju od samog ulaska u rijaliti šou.
(Alo!)

Нема коментара:

Постави коментар