MENI

TV Pink pokreće još tri kanala

Posle 21 programa, među kojima su u poslednjem paketu pokrenuti  "Pink 2", "Pink World", "Pink & Rol"l i "Pink Folk 2", na scenu stupaju programi "Pink Reality", "Pink Music 2" i "Pink Premium".

Od večeras gledaoci širom sveta moći će da prate tri nova programa koja je lansirala kompanija “Pink International”.

Nakon 21 programa među kojima su u poslednjem paketu osnovani programi “Pink 2″, “Pink World”, “Pink & Rol”l i “Pink Folk 2″, na scenu stupaju programi “Pink Reality”, “Pink Music 2″ i “Pink Premium”.

“Pink Reality” program namenjen je gledaocima koji su fanovi rijaliti programa. U prvom periodu on će u potpunosti biti posvećen dešavanjima na “Farmi”, sa 24-časovnim uključenjima i redovnim specijalnim emisijama. Nakon toga baviće se drugim rijaliti programima koje proizvodi Pinkova produkcija.

“Pink music 2″ je program u kojem će uživati ljubitelji svetske muzike, sa emitovanjem aktuelnih i najgledanijih spotova svih vremena.

“Pink Premium” je 7. filmski program po redu, koji će emitovati isključivo holivudske blokbastere i najbolje nove serijske programe.

Programi se nalaze u ponudi kablovskih operatera, satelitskih i internet operatera.

Upravo je objavljeno da ce Pink Reality emitovati i u Open IPTV ponudi, od 19. marta sa početkom u 20h.
Dostupan je u okviru Osnovnog paketa na broju 580. Zbog prirode sadržaja koji će se emitovati sve vreme trajanja programa biće uključena roditeljska kontrola. Gledanje će biti omogućeno tek nakon sto se ukuca PIN za roditeljsku kontrolu. Po pristupanju meniju RAČUN, odaberite UPRAVLJANJE KORISNICIMA.


Нема коментара:

Постави коментар