MENI

Veliki brat na TVB92 od 25. marta: Imena učesnika?

Nova sezona rijaliti šoua Veliki brat počinje od ponedeljka 25. marta na televiziji B92. Preko 40 kamera 24 sata dnevno pratiće učesnike, a njihova imena još su tajna.

Veliki brat se vraća na male ekrane! Produkcijska kuća Emotion i TV B92 spremile su brojna iznenađenja u novoj sezoni, ali za sve to publika će ipak morati da sačeka ponedeljak. Veliki brat će trajati šest nedelja, a ukućani će se boriti za nagradu od 50.000 evra.

"Mogu da garantujem da će biti odličan Veliki Brat, da će biti mnogo iznanađenja, i nekih neočekivanih stvari, ali u ovom trenutku ne mogu da vam otkrivam mnogo jer baš ta iznenađenja doprinose toj draži ulaska u kuću Velikog brata. Što se tiče same kuće opet i tu ima promena, trudimo se da uvek budemo najbolji," kaže Milijana Radević, PR produkcijske kuće "Emoušn".

Jedna tajna ipak je otkrivena. Pored Marijane Mićić, u voditeljskoj ulozi društvo će joj praviti koleginica Ana Mihajlovski. Za već uigranu ekipu pripreme nisu teške, a Marijana nam je priznala da se Velikog brata baš uželela.

"Jesam se uželela i jedva čekam da krene i radujem se što radim sa Anom posle 8 godina. Koliko su naporne pripreme? Nisu naporne, sve je to negde isto, kad nešto voliš onda ti je i lako da radiš," smatra Marijana Mićić.

Pored Velikog brata, TV B92 spremila je još neka iznenađenja.

"Pripremamo još nekoliko zanimljivih sadržaja, pre svega to je serija "Larin izbor" - regionalno najpopularnija serija koju gledaoci gledaju od 18. marta, a izdvojila bih i dugo najavljivanu seriju "Stiven Sigal - Pravda za sve" koja počinje u utorak 26. marta. Sve u svemu, rekla bih, jedan veoma zanimljiv i sadržajan program u toku celog dana na TV B92," rekla je PR B92 Katarina Panić.

Podsećamo, Veliki brat je nikad veći, a u to se možete uveriti od ponedeljka 25. marta u 21:30!

Нема коментара:

Постави коментар