HOROSKOP - Dnevni i nedeljni

Za danas i ovu nedelju

Da li su Vam zvezde  naklonjene * Ako verujete - započnite novi dan uz konsultovanje astrologa * Izaberite iz padajućeg menija svoj znak i kliknite na njega... Pogledajte i horoskop za ovu sedmicu


DNEVNI HOROSKOP

 

 

 

NEDELJNI HOROSKOP

 

OVAN

Vreme je da povedete računa o svojim finansijama. Daleko od toga da je finansijski deo loš, ali ste se vi opustili u trošenju. I dalje planirate neke projekte, a u ovom periodu do vas dolaze neke nove informacije. Pazite šta potpisujete i na koji način komunicirate sa osobom koja se tek pojavila u vašem okruženju. Osećate potrebu da se zaljubite, ali svakom ko vam se pojavi nađete manu ili se jednostavno povučete. U ovom periodu polako menjate način na koji razmišljate. Stižu interesantna iznenađenja. Krajem nedelje upoznajete nekoga preko prijatelja ili na javnom mestu. Zauzeti obnavljaju osećaj bliskosti.

BIK

Ovo je period u kome završavate neke projekte i odmah ulazite u nove. Dobijate potrebnu podršku, ali je potrebno da budete mudri i manipulativni. Povoljnosti su vezane za komunikaciju sa osobama iz drugih mesta, možda strancima. Od ljudi koji su po položaju ispod vas dobijate neke dragocene informacije. Kod slobodnih pripadnika znaka interesantna poznanstva su vezana za put ili osobu koja je iz drugog mesta. Možda se neko doseljava u vaš komšiluk ili odlazite na neko porodično okupljanje. Novina će svakako biti. Zauzeti poboljšavaju komunikaciju i zajedničkim snagama rešavaju neki problem.

BLIZANCI

Tek vas sada očekuje gužva. Sve ono što se odlagalo u prethodnom periodu sada se rešava. Napredujete finansijski, ali bi pre toga trebalo nešto da platite ili vratite neki dug. Olakšanje u svakom slučaju dolazi. Moguće su nove ponude krajem nedelje, ali ne budite impulsivni. Još nije vreme za ulazak u nove poslovne poduhvate. Vaši odnosi sa suprotnim polom su i dalje dvojni - između prijateljskih i flerta. Ostavljate sebi prostora da napravite konačan izbor - možda ga i napravite krajem nedelje. Vama se nigde ne žuri. Zauzeti pripadnici znaka više vremena provode sa voljenom osobom. Prijaju vam spontana okupljanja.

RAK

Vreme je da usporite sa poslovnim aktivnostima van radnog vremena. Saradnici vas opterećuju svojim brigama a vi ste svima izlazili u susret. Imate odlične planove, ali nikako da ih pokrenete. Sada je to moguće. Napravite prostora za sebe. Značiće vam informacije koje ste dobijali u prethodnom periodu. Ovo je vaše vreme da se zaljubite. Može vas zbuniti nastup osobe sa kojom flertujete. Neka vas ne brine razlika u godinama. Osoba koja vam se sviđa je spremna da vas podrži – direktno, ili nekim savetom. A opet vi za sada niste sigurni šta biste. Zauzeti prave nove planove i zajedno maštaju.

LAV

Osećate kao da vam neke stvari izmiču ili vas saradnici ne razumeju. Savet vam je da ovaj period iskoristite za sakupljanje informacija. Ne obazirite se na tračeve. Kreativnost je naglašena ali još uvek nije vreme da uvodite novine u poslovnom delu. Povoljni su vam planovi vezani za nekretnine, lične ili poslovne. Slobodni su u prethodnom periodu imali i više nego dovoljno prilika za flert i nova poznanstva. Neke tajne veze su se prekinule, neke tajne veze su počele. Emotivni deo shvatate kao izazov. Zauzeti pripadnici znaka mogu da se suoče sa ljubomorom voljene osobe ili će sami biti ljubomorni. Izbegavajte ulazak u vezu sa osobom koju znate preko posla.

DEVICA

Još možete da računate na podršku prijatelja ili izvesnih srećnih okolnosti. Neki ranije napravljeni planovi se koriguju u ovom periodu i postaju ostvarivi. Vaša promena taktike će nekoga prijatno iznenaditi. Povoljni su vam poslovi sa ljudima koji ne žive u vašem gradu. Moguć vam je iznenadni put. Idilična atmosfera i dalje traje, bilo kog da ste statusa. Dobijate podršku i razumevanje, a vi imate potrebu da date još više pažnje osobi koja vam je interesantna. Nova poznanstva su moguća preko prijatelja, na mestima gde je glasnija muzika, proslavama i slično. Zauzeti će svoju pažnju posvetiti voljenoj osobi i moguće planiranju nekog puta.

VAGA

Pokrenute su izvesne promene u kojima se vi za sada dobro snalazite. Ako se eventualno pokrenu izvesne novine krajem nedelje, na njih nećete imati puno uticaja - ali će vam prijati. Niste sigurni kuda vas vode trenutne okolnosti ali vam to trenutno ne pada teško. Usmerite svoju pažnju na svakodnevne obaveze i ne mislite daleko unapred. Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja se tek pojavila u vašem okruženju. Ako ste zauzeti, povedite računa da ne budete otkriveni. U slučaju da ste slobodni, opustite se i dozvolite nekome da vas vodi. Prisutne su sitne manipulacije od strane osobe koja vam se svidela, ali vi za to trenutno ne marite.

ŠKORPIJA

Još malo sačekajte na pomoć koju očekujete još od prethodne nedelje. Situacija oko nekih projekata se raščišćava. Idu vam u prilog novonastale okolnosti. Neko iz kruga saradnika vas može razočarati, ali već znate sa koje strane to možete da očekujete. Ako ste planirali put, možete da ga odložite ili produžite na još jednu destinaciju. Prošlost sada ima neobičnu važnost u emotivnom delu. Ako ste slobodni, srešćete nekoga i obnoviti kontakt. Vreme je da završite nešto ili kažete ono što vam je na srcu. I dalje imate potrebu da se emotivno zaštitite, tako da birate nemoguće ljubavi ili samo flertujete. Zauzeti poboljšavaju komunikaciju od kraja nedelje.STRELAC

Oraspoložiće vas neke za vas povoljne vesti. Neke stvari se mogu još prolongirati, a to će jednim delom zavisiti od vas. Veliki projekti se mogu odložiti u ovom periodu - neka vas to ne brine. Prihvatite sugestiju mlađe osobe iz vašeg okruženja. Finansije se popravljaju. Bespotrebno brinete oko jednog mlađeg člana porodice. Završio se vaš period borbe sa suprotnim polom. Sada možete da se opustite i prihvatite udvaranje osobe koja je prošla vaše testove. I dalje niste sasvim zadovoljni emotivnim delom, ali vidite potencijal. Zauzeti pripadnici znaka su u ovom periodu mirni. Prijaju vam zajednički izlasci i veće društvo.

JARAC

Pokrenućete se sa mrtve tačke. Definisaće se na koga možete da računate u nastupajućem periodu, a neki vas mogu smatrati suviše krutim u odlukama koje donosite. Ipak, budite obazrivi jer su vam počeci nesigurni i nestabilni. Povedite računa u saradnji sa Devicama i Vodolijama. Od početka nedelje ulazite u period kada ćete flertovati gde god se nađete, uvek u nekom prijatnom društvu. Pazite da ne odete u krajnost da zabavljate druge. Budite mudri u eventualnim provokacijama. Za zauzete ovo može napraviti problem u odnosu sa voljenom osobom pa joj pružite dovoljno pažnje u ovom periodu.

VODOLIJA

Vaša mašta je prisutna u svemu što radite, naročito u poslovnom delu. Možda trenutni planovi nisu realno ostvarivi, ali pravite sjajne kontakte koji će vam ubrzo koristiti. Osmehom i blagim pristupom uspevate da srušite neke zidove. Neko od nadređenih vam ukazuje poverenje. Ne ulazite u rasprave sa mlađim saradnicima. Slobodnim pripadnicima znaka se pojavljuje neko kroz radno mesto, vaše, ili osobe koju upoznajete. Brine vas razlika u godinama, ali nakon par dana ćete prestati da razmišljate o tome. Za sada bi ta simpatija trebalo da ostane tajna. Zauzete očekuju prijatni trenuci pošto će voljena osoba rešiti nešto bitno u vezi sa poslom ili finansijama.

RIBE

Kod vas je gužva na poslovnom planu već izvesno vreme. Priželjkujete izvesne novine, sakupljate informacije i upoznajete nove ljude. Ne prenagljujte u odlukama. Budite strpljivi i planirajte dugoročno. Emotivni deo vam ne manjka. Jedino ako ste opterećeni poslom pa ne primećujete interesovanje suprotnog pola. Izlazite i krećite se pošto svuda imate priliku za flert. Zauzeti pripadnici znaka prave zajedničke planove o proširenju porodice ili preseljenju. Pokrenite voljenu osobu na izlazak i druženje.

Izvor: Novi magazin

Нема коментара:

Постави коментар