MENI

Kako realno povećati penis?

Tablete i vežbe za povećanje penisa su gubljenje vremena, kažu stručnjaci. Ono što zaista "radi" u vezi sa tim su operativni zahvati i pomagala za rastezanje penisa.

Operacije penisa radi uvećanja obavljaju se u različitim klinikama. Osim što vam za ovo treba dosta novca, treba vam i hrabrost jer su moguće mnoge komplikacije nakon operativnog zahvata: krvarenje, infekcija ili čak deformacija uda.

Jedan od najpopularnijih operativnih procesa je zarezivanje suspenzornog ligamenta, što povećava penis u opuštenom stanju (ligament inače vodi brigu da penis za vreme erekcije bude okrenut prema gore, a nakon zahvata se može dogoditi, da penis za vreme erekcije bude okrenut više prema doe), piše sajt Intimate Medicine.

Drugi operativni zahvat radi povećavanja penisa je ubrizgavanje vaše vlastite masnoće, odnosno tkiva koje se nalazi pod kožom, u penis. Ni taj način nije stoprocentno siguran, a i komplikacije su, takođe, moguće.

Od davnih vremena ljudi su koristili razna pomagala za rastezanje tkiva penisa. I danas postoje slične sprave, a stručnjaci kažu da se radi o potpuno sigurnom metodu koji ne ostavlja nikakve posledice. Uspeh poduhvata je čak 97 odsto.

Pomagalo se korsiti tako što se na penisu nosi svakoga dana nekoliko sati. Organ isteže do njegovog maksimuma, i na taj način rasteže tkivo i lagano produžava ud. Bitno je reči da se ta spravica ne vidi kada se nosi ispod pantalona, a prvi centimetri više vidljivu su već nakon nekoliko meseci upotrebe.

Hirurzi nekoliko evropskih zemalja kažu da da su njihovi pacijenti nakon četiri meseca korišćenja sprava za istezanje penisa, svoj "ponos" produžili u proseku za 1,8 cm, a maksimalni broj dodatih centimetara je četiri.

Veličina je vidljiva kako u erekciji tako i u “opuštenom stanju”, a pomaže i kod zakrivljenosti penisa.

Ako ne znate koje su dimenzije uobičajene, kliknite OVDE, a ukoliko ste zainteresovani da probate neki od navedenih metoda, prvo se posavetujte sa urologom, koji će vam reći da li vam "fale centimetri" mežu nogama, kao i koja metoda je za vas najbolja.
(Mondo)

Нема коментара:

Постави коментар