MENI

Konačno proleće: Sutra čak do 24 stepena

U Srbiji će sutra dnevna temperatura dostići i 24 stepena, najavio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije. U subotu promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom, a popodne se na severu očekuje razvedravanje. Od nedelje će biti pretežno sunčano vreme. Do srede će temperatura biti oko prosečne za april, a zatim će još porasti.U južnim i centralnim delovima vreme će biti pretežno sunčano, a na severu zemlje promenljivo oblačno, ali se od popodneva mestimično očekuje kratkotrajna kiša.

Duvaće slab do umeren, u južnom Banatu povremeno jak južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od četiri do 12, a najviša od 18 do 24 stepena.

U Beogradu će sutra takođe biti toplo, pre podne pretežno sunčano, a od popodneva se očekuje promenljivo oblačno s kratkotrajnom kišom i grmljavinom.

Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće 12, a najviša 23 stepena.

U Srbiji će u subotu biti promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom, a popodne se na severu očekuje razvedravanje. Od nedelje će biti pretežno sunčano vreme. Mestimično su tokom popodneva mogući pljuskovi i grmljavina.

Do srede će temperatura biti oko prosečne za april, a zatim će još porasti.

Нема коментара:

Постави коментар