MENI

Ljudski DNK krije poruku vanzemaljaca?

Fizičar Vladimir I. Ščerbak sa univerziteta u Kazahstanu i astrobiolog Maksim A. Makukov sa Astrofizičkog instituta Fensekov, smatraju da svako od nas nosi "pečat" koji nam je utisnula neka moćna civilizacija sa druge planete, odnosno da se u ljudskom DNK krije poruka vanzemaljaca.

Umesto što preduzimamo istraživačke misije u svemiru, treba da se zagledamo duboko u naša tela, u ljudski DNK, navode kazahstanski stručnjaci po kojima je ljudski genom plod vanzemaljske civilizacije, stare nekoliko miliona, a možda i milijardi godina.

Prema Ščerbaku i Makukovu, Darvinov sistem ne ume da objasni matematičku poruku otkrivenu u ljudskom genetskom kodu, te zaključuju da je taj "genetski beleg" zapravo vanzemaljskog porekla.

U studiji, objavljenoj u naučnom časopisu Ikarus, dvojica naučnika zagovaraju biološki pristup pitanju postojanja života van naše planete, ubeđeni da su vanzemaljci ostavili tragove na Zemlji.

Njihov zaključak je da je naš genetski kod nastao van sunčevog sistema pre više milijardi godina.

Ova teorija podržava ideju "panspermije", hipoteze da život postoji širom univerzuma i da može biti prenošen sa jedne na drugu lokaciju, odnosno da je svuda "posejan".

1 коментар:

  1. Nkada nisam naišao na ovakve odvratne šale sa našim DNK.Sramota za one koji su pisali i one koji to tvrde još navode da s to desilo pre nekoliko milijardi glodina.Baš su pametni!

    ОдговориИзбриши