MENI

Samsung Galaxy S4 i u Srbiji

Kompanija Samsung Electronics predstavila je četvrtu generaciju linije Galaxy – telefon Galaxy S4 za koji se očekuje da će, u koordinaciji sa operaterima, moći da se kupi već od krajem aprila.

„Shvatajući šta nam je u životu najvažnije, Samsung je model Galaxy S4 osmislio tako da zbliži ljude, čineći svakodnevni život kvalitetnijim. Ovaj uređaj je postavio standarde na polju inovacija u tehnologiji mobilnih telefona objedinjujući iskustva korisnika širom sveta, koji su nam pomogli da dizajniramo ovako elegantan i moćan telefon”, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region.

„Ponosni smo što će Samsungov model Galaxy S4 i korisnicima u Srbiji poboljšati način života i ispuniti želje onima koji su nestrpljivo čekali da se ovaj telefon pojavi na tržištu”, dodao je on.

Full HD Super AMOLED ekran od 5 inča i baterija smešteni su u dizajnirano kućište, najtanje i najlakše do sada. Opremljen brzim četverojezgarnim procesorom od 1.9 GHz, kao i kamerom od 13 megapiksela, ovaj multifunkcionalni telefon biće dostupan u dve boje – „mistično crna“ i „ledeno bela“, dok se kasnije mogu očekivati i druge nijanse.

„Kompanija Samsung neprestano pomera granice na polju inovacija i svaka funkcija uređaja Galaxy S4 razvijena je na osnovu informacija koje smo dobili kroz interakciju sa milionima korisnika širom sveta“, naglasio je Oravec.

Zahvaljujući posebno napravljenoj Experience zoni u zgradi Kinoteke u Beogradu, gde je ovaj uređaj zvanično predstavljen, korisnici su mogli da uživaju u funkcijama telefona Galaxy S4 samo mesec dana nakon zvaničnog predstavljanja u SAD.

Нема коментара:

Постави коментар