MENI

Samsung Mega - najveći telefoni na tržištu

U pitanju su dva nova mobilna uređaja sa displejom od 5.8 i 6.3 inča - idealna za sve one koji vole zaista veliki telefon.

Galaxy Mega 6.3 imaće 6.3-inčni 720p (1280 x 720) LCD displej, 1.7GHz dual core procesor, 1.5GB RAM-a, 16GB prostora za skladištenje informacija, microSD slot, kameru od 8 megapiksela i bateriju od 3.200mAh u kućištu debljine 7.9 milimetara.

Galaxy Mega 5.8 poseduje 5.8-inčni qHD (960 x 540) displej, 1.4GHz dual-core procesor, 1.5GB RAM-a, 8GB internet memorije, microSD slot, kameru od 8 megapiksela i 2.600mAh bateriju. Sve ovo smešteno je u kućište debljine 9 milimetara.

Iako neke od ovih specifikacija nisu baš impresivne, oba telefona poseduju dobre baterije i dolaze sa Androidom 4.2 kao i sa svim funkcijama predstavljenim na Galaxyju S4.


Korisnici uređaja Galaxy Mega će postići više sa bogatim interaktivnim iskustvom i boljim mogućnostima korišćenja pejzažnog načina rada ekrana.

Mogućnost deljenja ekrana za više aplikacija uključuje elektronsku poštu, poruke, MyFiles, S Memo, S Planner, i još mnogo toga čime se postiže veća efikasnost. Sa popularnom funkcijom ‘Air View’ korisnici mogu da pregledaju sažetke informacija u elektronskoj pošti, fotografija u galeriji i kontaktima za brzo pozivanje.

Uređaj GALAXY Mega je opremljen kamerom na poleđini od 8 megapiksela i prednjom kamerom od 1.9 megapiksela, kao što poseduje čitav spektar različitih načina rada kamere kao što su Drama Shot (spaja uzastopne snimke objekta u pokretu), Sound & Shot (snima 9 sekundi zvuka i glasa zajedno dok se pravi fotografija), Rich tone, Sports i još mnogo toga.

Uređaj takođe poseduje najnovije funkcije za zabavu, uključujući:

- S Travel: Pruža informacije o putovanju, lokalne vodiče, resurse i još mnogo toga.

- Story Album: Omogućava korisnicima da kreiraju album dnevnih događaja, čuva specijalne događaje na jednom mestu koristeći hronologiju, geografske informacije, kao što štampa digitalne albume.

Нема коментара:

Постави коментар