MENI

Sergej Trifunović: Ne bacajte novac na Velikog brata, pomozite maloj Tijani! (VIDEO)

Svaka čast, majstore! Sergej Trifunović je gostovanje u emisiji „VB Magazin“ koja prati dešavanja u srpskom VIP Velikom bratu, iskoristio da pozove gledaoce da novac ne troše na glasanje u Velikom bratu, već da taj novac daju za operaciju srca devojčice Tijane Ognjanović.




U emisiji „VB Magazin“ koja prati dešavanja u srpskom VIP Velikom bratu, Sergej Trifunović je napravio nesvakidašnji gest, napustivši studio posle poziva gledaocima da ne troše novac na glasanje u "Velikom bratu".

Glumac je svoje gostovanje u emisiju iskoristio da podseti TV publiku da novac koji su nameravali da potroše na glasanje za ovaj rijaliti zapravo usmere u humanitarne svrhe.

Konkretno, Sergej je pozvao gledaoce da novac doniraju za operaciju devojčice Tijane Ognjanović:

- Pre nekoliko meseci skupljali smo pare za jednu devojku, za njenu operaciju. Pare nisu skupljene i devojka je umrla. Godinu dana pre toga, država je dala milion dolara za otkup Miladina Kovačevića. U ovom trenutku imamo Tijanu Ognjanović kojoj je potrebna transplantacija srca. Svi su odbili da to urade, postoji samo jedan doktor u Hjustonu koji to hoće, ali za milion dolara.

"Pokažite da ste veći Srbi od Hrvata!"

Voditeljka Marijana Mićić šokirana onim što je Sergej uradio, uspela je samo da kaže da oni uvek podržavaju ovakve akcije, dok je Sergej iskoristio priliku i nastavio:

- Svi vi koji trošite novac da izbacite ovoga ili onoga, uradite neko dobro delo. Pre mesec dana i Hrvati su skupili milion dolara za operaciju neke svoje devojčice (Nora Šitum - prim.aut.), a pošto kapiram da ste svi veliki Srbi i imate ćirilične tastature, pokažite da ste veći Srbi od Hrvata!

Pred zbunjenim organizatorima i voditeljima Marijanom Mićić i Mikijem Đuričićem, Sergej je na kraju svog „izlaganja“ pročitao ime i prezime devojčice kojoj je pomoć potrebna (Tijana Ognjanović, osam godina iz Beograda. Broj žiro računa na koji možete uplatiti vašu donaciju je: 205-9011004816395-73), a zatim demonstrativno napustio studio rečima:

- Mislim da je ovo mnogo korisnije. Bolje da za ovo date svoj novac nego da gledate kako Stanija muze kravu! Ne morate da trošite novac da Sergej Trifunović napusti Velikog brata, jer ja, evo, idem sam.
(S media/Pressonline)

Нема коментара:

Постави коментар