MENI

Šta sve niste znali o farmerima: Sandra u 17. ugradila silikone...

Četvrta nedelja na imanju u Lisovićima polako odmiče, a farmeri još nisu otkrili sve o sebi. Da li ste, na primer, znali da je Goca Božinovska rođena u vozu, da je seksi Sandra još kao maloletna ugradila silikone, da je Radojka jurila Duleta...


Da prva ljubav zaborava nema, potvrđuju Dule i Radojka.

- Dule je jurio Radojku od malih nogu. Razlika između njih je osam godina. Radojka nije želela da bude sa njim zato što je on za nju tada bio ružan i neugledan. Onda je Dule otišao u Beograd i “napravio se na frajera” i kada se vratio u Svrljig, Radojka je jurila njega. Imala je dečka s kojim je bila u dugogodišnjoj vezi, ali ga je ostavila zbog Duleta - ispričala je za “Blic” njihova ćerka Maja.

Milan Tarot, poznatiji kao neko ko je zaradio novac lažući ljude da će im biti bolje ako stave šerpu na glavu i trče oko najbližeg „Maksija“, zaprosio je svoju suprugu Lanu na prvom sastanku. I danas su u braku i imaju dvomesečnog sina.

Na nagovor menadžera Sandra je sa 17 godina ugradila jaku trojku

Sandra ugradila silikone sa 17 godina - Sandra Valterović, alijas Seksi Sandra, na nagovor “iskusnih” menadžera da bi u moru pevača skrenula pažnju na sebe, pristala je na umetničko ime “seksi” sa kojim se, zapravo nikada nije slagala. Osim imena, morala je da se podvrgne i estetskom zahvatu kako bi njen izgled opravdavao i njeno ime. Tako je u 17. godini ugradila silikone, “jaku trojku”, koje je nedugo zatim korigovala u “slabiju četvorku”. Posle prve operacije uvidela je da joj grudi nisu jednake, te da, osim što je jedna manja a druga veća, ne stoje u istoj ravni.

Vesna Rivas krstila pse u crkvi - Rivas je Vesnino umetničko prezime koje je zvanično zaštitila, a koje je sebi dala pre nego što je snimila svoj prvi album po firmi koju je imala dok se bavila biznisom i trgovinom. Osim skandala, poznata je i po tome što je svoje pse, navodno, krstila u crkvi.

Majka krenula vozom na porođaj, ali je Goca žurila, pa se rodila u vozu 16. januara

Goca Božinovska rođena u vozu - Mnogima je poznata životna priča ove pevačice ali malo ko zna da je rođena - u vozu.
- Moja baba je vodila mamu u susedni grad na porođaj, ali kako je mama požurila s kontrakcijama, ona se u vozu i porodila 16. januara. Mama je živela teško, iz škole je išla u kafanu da peva, a odmah posle srednje škole se prvi put i udala. Posle razvoda, upoznala je mog tatu za kog se takođe udala posle dva dana poznanstva - rekla je za “Blic” ćerka Zorana, koja je rođena u braku sa Zoranom Šijanom.
(Blic)

Нема коментара:

Постави коментар