MENI

VELIKI BRAT: Maja Nikolić (nije) napustila kuću!

Maja Nikolić jedva se pomirila sa poslednjim mestom na Balkan song kontekstu i tražila je da napusti kuću Velikog brata. Toliko je izgubila nerve da se čak i spakovala i zatražila da joj otvore vrata kuće na Košutnjaku.

Pevačica, po svemu sudeći, jeste na trenutak napustila kuću, ali samo da sredi frizuru, a posle frizera osećala se veoma smireno i lepo je noćas komunicirala sa ukućanima iako se pre toga u toku dana posvađala i sa Bobanom i Željkom.

Podsetimo, Veliki brat je pozvao par ukućana u ispovedaonicu da im saopšti važnu vest. Kada su Soraja, Boban i Žarko izašli iz ispovedonice saopštili su ukućanima da je Maja Nikolić napustila kuću Velikog brata.
Posle se Maja pojavila u uživo prenosu i to sa novom frizurom.

Kada je Veliki brat postavio novi zadatak horor karaoke, Maja je ćaskala sa ukućanima čak se i sa Sorajom pipkala za grudi da oceni čije su veće. Zaključili su da Maja nosi četvorku, a Soraja 4,5 pa je starleta jedva prihvatila da ima najveće grudi u kući.

Veliki brat je u ispovedaonicu pozvao Maju i Žarka, a kada su izašli saopštili su da su njih dvoje dobili zajedničku intimnu večeru, na šta je Slavko rekao da je veoma ljubomoran.

Dok su Žarko i Maja bili u ispovedaonici Aneta je Slavku rekla da je vidno i svima u kući jasno da se glumcu veoma dopada Maja i da se napalio na nju, što je Crnogorac neubedljivo demantovao.

Нема коментара:

Постави коментар