MENI

Ceca Ražnatović: Možda sam preterala u podmlađivanju

Svetlana Ceca Ražnatović pred veliki koncert na Ušču ispričala je za "Story" koji je njen recept za lep izgled kao i kog poroka ne može da se oslobodi.

 - Psihičko stanje stanje duha je najbitnije uopšte za svakog čoveka da bi funkcionisao, drugo genetika, definitivno, i naravno posle tridesete to je teška borba sa gravitacijom nekako nas sve vuče na dole a mi bismo sve hteli da vratimo onako devojački na gore, malo teže naravno, ali tu postoje tretmančići, mnogo se govori o pravilnoj ishrani, ali nisam rob da sada na sve pazim, jedem sve što mi prija ali ne preterujem - rekla je Ceca za "Story" i dodala da cigarete ostavlja svakodnevno.

Folk diva je ispričala i da pre koncerta na Ušču neće nastupati jer su pripreme za koncert uveliko u toku, kao i da radi na završavanju novog albuma za koji kaže da je vedar i lepršaviji od ostalih. Sugestije i pozitivne kritike dobila je i od Veljka i Anastasije.

- Od svoje dece sam primila pozitivne kritike, šta to vole mladi, pa mogla bi ti to malo da oslušneš pa da tako nešto uradiš, e sad ako sam preterala u podmlađivanju, videćemo - kroz osmeh je ispričala Ceca za "Story".

Нема коментара:

Постави коментар