MENI

FARMA: Vraćeni Era Ojdanić i Gordana Bjelica, ušla je i Bebi Dol!

Era Ojdanić i glumica Gordana Bjelica su se vratili na farmu zahvaljujući glasovima publike. Njih dvoje dobili i ubedljivo najviše glasova od svih izbačenih farmera. Novi gost iznenađenja koji treba večeras da uđe je Bebi Dol.

Era je već najavio veselje na imanju za dva dana, kada mu je slava, a ni Gordana nije krila da se veseli povratku. Njih dvoje su potvrdili i da će pokazati da mogu da budu zabavni ali i da umeju da rade.

U konkurenciji za povratak na Farnu bili su i Tijana Macura, Zoran Jagodić Rule, Darija Stanojević i seksi Sandra.

Ipak, Goca i Era koji su najviše želeli da se vrate, jer su se svi drugi uglavnom već navikli na život van boravka na imanju, a neki su sprečeni zbog privatnih obaveza.

Na priče da su Goca i Era u vezi oni su se našalili da jesu, i da će i oni da se foliraju, kao i pojedini. Tijana nije znala da kaže zašto ona da se vrati, a Rule je rekao da želi da ostavi onakav utisak, a Darija je poručila da je publika ne vraća jer će napraviti haos. Darija je demantovala i da je njoj Ljuba savetovala da Zoricu postavi za slugu.

Goca je inače što se tiče ljubavi na "Farmi" rekla da ona to podržava, ali da je starijima na tom polju mnogo teže. Bjelica je inače Eru okarakterisala kao srpskog Berluskonija.

Sam Ojdanić je jedan od retkih u baražu koji večeras javno tvrde da žele da se vrate na "Farmu".

I zvanično je u samu kuću na imanju u Lisoviću ušla i Bebi Dol. Pevačici se najviše obradovala koleginica Zorica Marković.

Нема коментара:

Постави коментар