MENI

FARMA: Zorica Marković izbačena jer je udarila Staniju, Bebi Dol nožem isekla Sašku Karan

Na žurci koja je upriličena zbog momačke i devojačke večeri na Farmi, Bebi Dol je u alkoholisanom stanju uzela nož i posekla Sašku Karan. Odmah nakon toga, Zorica Marković je udarila Staniju nakon čega je izbačena sa Farme. Šta je sledeće?Novi dan, novi okršaji. Ali ovoga puta, nisu se završili na prijetnjama i ružnim riječima. Zorica Marković, koja od prvog dana napada farmere i ulazi u verbalne duele, često prijeteći batinama, konačno je ostvarila svoj naum te se potukla.

Do rasprave je došlo na sastanku, kada je Zorica isprozivala mladu starletu što je kasnila na sastanak.

- Ko si ti da tebe čekamo cijelu noć? - upitala je Zorica Staniju.

- Izvinjavam se velikim zvezdama - drčno je odgovorila Stanija.

- Naravno da sam velika zvezda, klošarko jedna. Klošarko, ceo svet te sažaljeva. Meni ne možeš da prodaješ m**a za bubrege - nastavila je Zorica raspravu.

- Ova žena je toliko zlo, da veće zlo u životu nisam videla - iznervirano je govorila Stanija, a Zorica je nastavila sa uvredama:

- Beži bre klošarko jedna. Ko je zlo? Klošarko jedna. Idi skini te s**e i du*e veštačko. Mrš, prostitutko jedna. Idi u p***u materinu striptizeto jedna.

Stanija je ponovo pokušala da pobjegne od Zorice, ali uzalud.

- Vi ste prodali svoj obraz. Vi ste zlo ove Srbije. Svi su videli ko ste. Zlo kao što ste vi se retko nalazi - vikala je Dobrojevićeva, dok je Zorica nastavila u svom stilu:

- Ma ne s**i klošarko jedna. Idi se skini gola, prostitutko jedna. Ti si jedno vještačko đubre.

Vruhunac se dogodio kada je Zorica je posegnula za limenkom piva kojom je ispolivala Staniju, a zatim je pogodila istom u glavu.

Produkcija je odmah nakon obračuna reagovala i Zoricu Marković izbacila sa imanja u Lisoviću.

Toj situaciji, predhodila je žurka na kojoj je i Bebi Dol napala Sašku Karan. I to nožem.

Sašku Karan su ušivali na Banjici. Ima nekoliko kopči.

Držeći skalpel u ruci, Bebi je jurila Sašku nekoliko krugova oko stola i tom prilikom joj isekla prst, toliko da su morali da je ušivaju, a pevačici je nožem rasečena bila i haljina.

Noćas je došlo i do svađe između Ša i Milana Tarota, kada su jedan drugog čašćavali brojnim uvredama koje, zbog pristojnosti, ne možemo preneti.

Нема коментара:

Постави коментар