MENI

Cecina žurka posle koncerta

Odmah nakon spektakularnog nastupa pred vise od 100.000 ljudi, najveća balkanska zvezda, pevačica Ceca Ražnatović pojavila se nasmejana, u društvu Veljka i Anastasije, kao i svojih prijatelja i najbljižih saradnika, na popularnom splavu "Džimis".

Nasmejana pevačica rado je pozirala mnogim fotoreporterima koji su je dočekali na "Džimisu", a fotografije koje to pokazuju pogledajte OVDE! Raspoložena i vesela, nastavila je provod do kasno u noć.

Ceca je od splava kao uspomenu na ovu i više nego spektakularnu i uspešnu noć dobila na poklon prestižni šampanjac "arman de brinjak magnum rose", na i više nego impresivnoj flaši, i pozlaćenoj pločici ugravirana je i posveta kao sećanje na "Džimis parti" nakon "Ušćča 2".

Za Cecine mnogobrojne prijatelje točio se "arman de brinjak brut gold", među svetskim zvezdama omiljen i poznat kao "Ace of spades " u ogromnim količinama tokom čitave noći.

Na Cecinom after party-ju pevala je Mlada zvezda "Siti rekordsa", pevač "Fantastik benda"Beca, a na sceni su mu se pridružili i Danijela Trkulja , Andreana Čekić, Sanja Đorđević i mnogi drugi.

Ivana Cicović, Pressonline

Нема коментара:

Постави коментар