MENI

Karleuša posle koncerta: Osećam se kao u zoni sumraka

U prvom intervjuu nakon nastupa na Ušću, Jelena Karleuša je izjavila da je njoj bilo "dovoljno da su tu ona, igrači i publika i da fanovi nisu došli zbog multimedija".


- Prezadovoljna sam koncertom i ne slažem se sa procenom da je bilo 10.000 ljudi kako su preneli neki mediji. Došlo je 40.000 fanova! Sama sam kriva za tehničke probleme, koji su se dogodili te večeri - kaže JK, piše Kurir.

Pevačica kaže da se "oseća kao u zoni sumraka", zbog medijskog linča koji je nastao nakon divnog druženja sa fanovima "koji su Ušće napustili punih srca".

Za tehničke probleme koje je imala na koncertu, Jelena kaže, "da ih niko ne bi primetio da ona to nije spomenula".

- Kada se tehnički problemi stave na stranu, moj performans, igranje i pevanje, igrači, kostimi, scena, zvuk, svetlo, sve je bilo spektakularno. To do sada ni jedan domaći izvođač nije priredio. I zbog toga sam prezadovoljna. Ali ako se moj spektakl svodi na multimediju ili mikrofon koji se uključio Saši Matiću ili nije, i ako sam zbog toga kriva, bacajte kamenje na mene - kaže Jelena.

Na pitanje zašto se "Sky music" ogradio i rekao da oni nisu krivi za tehnički propust, Karleuša je jednostavno objasnila da kada se desi neki propust, svi prebacuju "vruć krompir".

- Preuzimam svu odgovornost na sebe, zato što sam skupila petlju i izašla pred onaj silni narod. Kada kažem silni, mislim zaista tako, jer je bilo skoro 40.000 ljudi, bez obzira na to što su mi dva minuta pre toga rekli da imamo tehničkih problema. Publika nije došla zbog Sky Musica, već zbog Jelene Karleuše.

Ona napominje da fanovi nisu bili tu zbog cirkusa, već da budu podrška osobi koja im je idol.

- Koga boli ona stvar da li je ekran radio, kada je muzika bila fantastična i mi smo igrali i pevali! - kaže Jelena i dodaje da "nije bilo te sile koja je mogla da je spreči da održi koncert".

- Pokazala sam da sam veliki profesionalac i da mi nisu potrebne multimedije da bih imala vrhunski koncert. Čak i da je bilo 100 ljudi, ja bih isto uradila. Ali neću dozvoliti da neko napiše da je bilo 10.000 ljudi, kad je zvanični podatak 40.000 - kaže Jelena.

Pevačica kaže da koncert nije kasnio, jer joj je bilo loše, već da je primila vitaminsku infuziju, koju dobija pred svaki koncert, a i zbog toga što se "čekalo se da svi uđu, pošto je bila ogromna gužva".

Što se tiče najavljenog besplatnog koncerta, Karleuša kaže da je imala nameru da ga zaista održi, ali da su joj posle objasnili da je neizvodljivo, jer nije imala potrebne dozvole.

- Besplatan koncert ću sigurno napraviti kada budem bila u mogućnosti. Jelena Karleuša je na estradnoj sceni zrak svetlosti u odnosu na sve što se radi u domaćem šou-biznisu. Niko neće uspeti da ponovi ovako nešto, pa ni za 10 godina. I to je činjenica - direktna je pevačica.

Novinar "Kurira" je upitao Karleušu da li je tačno da je njen muž Duško uložio celu platu u njen koncert.

- Da je on dao celu svoju godišnju platu, moj koncert bi se merio u milionima, ali nisam baš toliko uložila. Ljubav i posao ne mešamo, mi smo dva odvojena novčanika i različite firme. Moj suprug nije dao ni dinara za ovaj koncert - kaže Jelena.

Нема коментара:

Постави коментар