MENI

Ljubina ćerka priznala da nije trudna

- Nisam trudna! Mamin dečko i ja smo izmisli tu priču da bismo napakostili mom stricu Srbi, jer on mrzi moju mamu - izjavila je ćerka Ljube Pantović Subotić.

Aleksandra je uspela je da napravi pravu zbrku. Prvo se pojavila informacija da je u drugom stanju sa dečkom svoje majke Aleksandrom Čabarkapom, da će socijalna služba reagovati i izvesti Ljubu iz „Farme“, da bi video-poruka u kojoj porodica u utorak uveče pozdravlja Ljubu bila snimljena bez nje.

Međutim, u razgovoru za „Blic“ kaže da nema reči o trudnoći.

- Aleksandar i ja smo se dogovorili da nerviramo mog strica jer on ne voli moju mamu i hoće da ona izađe iz rialitija. Nismo ni mogli da verujemo da će to toliko daleko otići. Čak smo poslali pismo sudiji koja vodi slučaj mog tate Karađorđa, koji je u zatvoru, i objasnili da smo se samo šalili - kaže Aleksandra, koja ima 16 godina.

Ona smatra da nije učinjena velika šteta, kao i da će joj majka oprostiti ove laži.

- Moja mama je laf, sve će ona shvatiti. Ona nam je pre nego što je otišla u rialiti ostavila i pare i hranu i obezbedila nas za tri meseca! Porodica je malo ljuta na mene, ali verujem da će sve to doći na svoje - kaže ona.
(Blic)

Нема коментара:

Постави коментар