MENI

PRVA TV - nove turske serije „Plač violine“ i „Ljubav na međi“

Ljubitelji turskih serija moći će da odahnu, s obzirom na to da će dve nove sapunice zameniti „Sulejmana“. Na Prvoj televiziji počeće da se emituju „Plač violine“ i „Ljubav na međi“.

Naime, gledaoci su imali priliku da glasanjem odluče koju će seriju gledati. Više glasova dobio je „Plač violine“, a druga mu dođe kao čast za gledaoce. Ono što predstoji je da se vidi hoće li one bar donekle uspeti da dobace do popularnosti „Sulejmana Veličanstvenog“.

Od ponedeljka će u ustaljenom terminu biti prikazivana serija „Plač violine”. Od autora romana „Kad lišće pada” Rešata Nurija Guntekina stiže ova priča o četvoro ljudi čije će odnose standardno komplikovati strast, zavist, patnja i ljubomora...

Kenan je uspešni muzičar koji je odrastao u siromaštvu a čiji otac je počinio samoubistvo. Njegova ljubav je Lejla koja se udala za pogrešnog čoveka, odnosno za njegovog rođaka Džemila. Kenan počinje romansu s drugom ženom, Lamijom, a na kraju se ženi Kavidan. Ona je iz bogate porodice. Lejla umire, a Džemal se okreće Lamiji i on postaje njena ljubav.

S obzirom na gledanost ovakvih serija, Prva je rešila da prikazuje još jednu seriju - „Ljubav na međi”. U pitanju je neobična priča koja će se emitovati od ponedeljka, od 15.50 časova.

Radi se o ljubavi između Turkinje i Grka, čije nacije vekovima imaju međusobnu netrpeljivost. Posle završene srednje škole, Nazli se vraća u zavičaj ne znajući da je čeka neprijatno iznenađenje...

Нема коментара:

Постави коментар