MENI

Sud izbacuje Ljubu sa Farme

Ako do produkcije “Farme” dođe odluka suda da Ljuba Pantović Subotić mora da sazna šta se dešava u njenoj porodici, ona će izaći s imanja u Lisovićima. Bodibilderka bi, prema rečima sudije Prvog opštinskog suda u Beogradu, morala da napusti rialiti jer, pošto je njen bivši suprug Karađorđe Subotić u pritvoru, o njihovim maloletnim ćerkama nema ko da se stara.

- Na adresu naše televizije još uvek nije stigao takav zahtev. Ako je sudija donela takvu odluku u petak, onda će ona stići možda danas ili sutra, jer je bio vikend. Ukoliko sud tako naloži, mi ćemo morati da reagujemo, te ćemo Ljubu obavestiti o tome šta se događa - rekao je za “Blic” Nemanja Josifljević u ime produkcije “Farme”.

Socijalna služba je već ispitivala stariju Ljubinu ćerku Aleksandru povodom tvrdnji da je ostala trudna. Nagađa se da je otac bebe Aleksandar Čabarkapa Ljubin dečko.

Na sudskom ročištu u petak Aleksandrin otac, a Ljubin bivši suprug Karađorđe Subotić, zatražio je od suda da ga oslobodi da bi mogao kćerku da drži pod kontrolom, odnosno da je odvoji od Aleksandra.

- Molim vas, sudija, pustite me iz pritvora. Aleksandar Čabarkapa živi u kući s mojom maloletnom kćerkom. O njoj nema ko da brine - izjavio je Subotić, a prenose domaći mediji.

Međutim, Subotić je ostao u pritvoru, a sada se očekuje da se Ljuba vrati ćerkama. Inače, njeno učešće na „Farmi“ se svelo na to da stalno pozdravlja ćerke i dečka Aleksandra.
(Blic)

Нема коментара:

Постави коментар