MENI

Ko su na najveći srpski zavodnici? (VIDEO)

Možete da izgledate lepo, da se svojski trudite da privučete pažnju žena, ali da se  ipak dogodi da vam nedostaje "ono" nešto da biste im postali neodoljivi. Muškarcima koji slede to nikada nije falilo. Ne krivimo vam ako se zabrojite čitajući o ženama za koje su oni bili fatalni. 

1) GORAN BREGOVIĆ
Nesvakidašnji Goran Bregović koji je pesmama napravio muzičku revoluciju, potrudio se da bude poseban i u osvajanju žena.
Često se pisalo da je "brže menjao žene nego žice na gitari", a na listi onih koje mu nisu odolele nalazi se Alka Vuica.
Eskluzivni intervju koji je pre nekoliko decenija kao novinarka zagrebačkog lista "Polet" uradila sa Bregovićem bio je dovoljan da polekne njegovim čarima.  Alkin primer sledile su i  najpopularnija manekenka bivše Jugoslavije, Ljiljana Tica, pevačica grupe "Ambasadori" Jasna Gospić, bivša rumunska ministarka turizma Elena Udrea, bosanska glumica Jasna Beri, voditeljka televizije "Panonija"  Maja Sokolović, manekenka Konstanca Golubović, Katarina Radivojević i nekadašnja voditeljka "Studija B" Ljubinka Dobrosavljev.
Bregović je 2008. godine bio autor celokupnog albuma "Zdravo, Marija" Severine Vučković, a onda su krenule priče da između njih dvoje ima nečeg više od muzičke saradnje. Sve je ostalo na polju nagađanja, ali uz Breginu  prošlost pitanje ostaje otvoreno.
Jedna žena  uspela je da Bregovića odvede pred oltar.  Pre 20 godina muzičar se oženio sa Dženanom Sudžukom sa kojom ima ćerke Emu, Unu i Lulu. Iz vanbračne veze sa izvesnom Sarajkom Jasminom ima kćerku  Željku koja mu je pre nekoliko godina podarila unuku Bjanku.


2) BRANISLAV LEČIĆ
Crni u seriji "Sivi dom", Aleksa Šantić u istoimenoj seriji, Dragan u filmu "Bulevar Revolucije", Mustafa u "Undergroundu",  Kralj Aleksandar u  hitu "Montevideo, Bog te video", Branislav Lečić od početka svoje karijere intrigira svojim uticajem na žene koje ga prosto obožavaju.
Pre 19 godina oženio se pravnicom Ivanom Vujadinović, s kojom je dobio dvoje dece, kćerku Anu (12) i sina Ivana (14).
Posle sedam godina usledio je razvod, ali i drugi brak sa 31 godinom mlađom voditeljkom Ninom Radulović.
Lečić je izjavio da ga je atraktivna Nina osvojila talentom za pevanje, a popularnom Leki sa svih strana su stizale "pohvale" zbog osvajanja mlađane voditeljke. Pre dve godine bračni par je dobio sina Lava.


3) MILUTIN MIMA KARADŽIĆ
"Mima Karadžić ima novu devojku", "Mima Karadžić se provodio u društvu manekenki", samo su neki od naslova koji se vezuju za ovog glumca.
Šarmantnom Mimi (58) pošlo je za rukom da osvoji Crnogorsku Plejboj zečicu Milu Kaluđerović, a mediji su ga dovodili u vezu i sa pevačicom Anom Nikolić.
Njegove fotografije sa Crnogoprskog primorja kako uživa u društvu atraktivnih devojaka sada su već postale tradicija. Iako nikada nije potvrdio da je bio u braku, prema pisanju pojedinih medija, 1992. godine oženio se u Herceg Novom koleginicom iz serije "Volim i ja nerandže, no trpim". Brak nije dugo potrajo, a Mima je od tada zakleti neženja i nepopravljiv zavodnik.


4) VLADO GEORGIEV
Vlado Georgiev (37), popularni Barba, zavodi pesmama, ali i osmehom.
Svoju dugogodišnju vezu sa menadžerkom Irenom Market dugo je skrivao od javnosti. Kada je njoj dosadilo skrivanje, pa ga je, navodno, namerno i  strasno, poljubila pred fotoreproterima, on je odlučio da prekine sa njom.
Dovodili su ga u vezu sa Aleksandrom Radović i Mirnom Radulović, a  Marija Jakšić, koja je glumila
u njegovom spotu "Žena bez imena", raskinula je trogodišnju vezu zbog, kako je rekla, saveta o ljubavi koji joj je uputio Barba.


5) VLADA MANDIĆ
Rukometaš Vlada Mandić (33) potrudio se da ostane upamćen po trofejima, ali onim ženskim.
Sportista iza sebe ima brak sa Jelenom Višekrune, majkom njegove šestogodišnje ćerke Staše. Prema medijskim navodima, razlog za raskid bila je njegova veza sa modnom kreatorkom Majom Marukić.
Mandićeva romansa sa Kristinom Bekvalac bila je pomno praćena, kao i navodna afera sa Bojanom Stojković. Svakako najveću pažnju je izazvala njegova veza sa Svetlanom Cecom Ražnatović 2004. godine. Ništa manje nisu bile ni propraćene glasine da je par prošle godine obnnovio  romansu. Oboje su to demantovali.


6) SERGEJ TRIFUNOVIĆ
Kada biste upitali žene zašto vole Sergeja Trifunovića (41), rekle bi: "On je buntovan, talentovan i romatičan".
Da li je to privuklo i Anu Vučelić, ćerku političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, ne znamo, ali je lepa crnka dve godine bila u vezi sa glumcem. Zbog različitih "planova za budućnost" par se ipak razišao.
Sergeju nije odolela ni hrvatska manekenka Kristina Sajko. A medijski je najviše bila ispraćena njegova romansa sa Natašom Bekvalac sa kojom je pre desetak godina stalno boravio na novosadskom salašu "137".  
U poslednje vreme na filmskim premijerima i u noćnim izlascima glumca možemo videti u društvu atraktivnih devojaka.


7) VUK KOSTIĆ
Vuk Kostić (34) nam je filmskim ulogama pokazao talenat za glumu,  ali nije gubio vreme, pa nas je uverio i u zavodničke sposobnosti.
A veze kojima je dokazao svoj "Kazanova" duh su sledeće: sa koleginicom sa klase Bojanom Stefanović, sa izvesnom Anom sa kojom se verio, pa raskinuo veridbu, sa pevačicom Ivanom Pavlović iz grupe Negativ, sa crnokosom  manekenkom Ivanom Stanković i sa sadašnjom devojkom, glumicom Jelisavetom Orašanin.


8) VLADA VUKSANOVIĆ
Neko ko opravdano može da se nazove miljenikom poznatih dama svakako je maneken Vlada Vuksanović (25).
A te poznate dame su Jovana Švonja, Aleksandra Nakova, Sunčica Travica i Milena Marić.
Za vreme snimanja  "VIP Survajvera" 2012, tabloidi su tvrdili da je Vlada imao kratku aferu sa  starletom Stanijom Dobrojević.
Njegovim čarima bila je opčinjena još jedna starleta, Ava Karabatić čije oduševljenje manekenom traje i danas.
Iako Ceca Ražnatović i Vlada Vuksanović nisu potvrdili vezu,  mediji su pre četiri godine uveliko pisali o njihovoj romansi.
Najzanimljivija je bila njegova veza sa Natašom Bekvalac koja je okončana posle godinu i po dana.


9) VANJA UDOVIČIĆ
Nakon Vlade Mandića još jedan sportista se našao na ovoj listi. Vanja Udovičić (31) je svojim primerom opravdao reputaciju srpskih delfina koji  spadaju u najpoželjnije muškarce u našoj zemlji.
Žene ne mogu da odole Vanji, ali ni on njima, pa ga je romansa sa atraktivnom manekenkom i bivšom članicom grupe „Models“, Larom Bajčetić,  koštala veridbe i planiranog braka sa Anom, službenicom jedne ambasade u Beogradu.
Primećen je kako na jednom beogradskom splavu razmenjuje nežnosti sa Marinom Tadić, uslikan je kako iz bazena šalje poljupce Milici Mandić, a pošlo mu je za rukom da osvoji i simpatije Ane Ivanović.


10) ANDRIJA MILOŠEVIĆ
Glumac i voditelj Andrija Milošević (35) poznat je po duhovitosti i neposrednosti.
Osim uloga i emisija koje je vodio, česta tema u medijima su bile njegove veze sa raznim lepoticama.
Saznali smo da je njegovoj harizmi nije odolela mis šarma i televizijska voditeljka, Ana Šain, sa kojom je Andrija nekoliko godina bio u vezi.
Pored Ane, Milošević je uspeo da osvoji i Jovanu Gogić, prevodioca prve sezone "VIP Survajvera"  i Irenu  Vučević, voditeljku televizije Pink M.
Prošle godine uslikan je u jednom beogradskom kafiću u društvu nepoznate brinete.
( Žena)

Нема коментара:

Постави коментар