MENI

Ovo je Andrea, devojka koju je usmrtio sin Željka Mitrovića

Andrea Bojanić, devojka koju je 18. jula usmrtio sin Željka Mitrovića Aleksandar, završila je treći razred Četrnaeste beogradske gimnazije. Bila je odlična i primerna učenica, a poginula je dok se vraćala kući, nedaleko od svog stana.

Andrea Bojanić je živela je sa majkom na Konjarniku u jednoj od Istočnih kapija Beograda, nedaleko od mesta na kome je poginula. Komšije i predsednik skupštine stanara rekli su juče ekipi “Blica” da je ne poznaju, ali da je moguće da je odskoro živela u njihovoj zgradi koja ima više od dvesta stanova.

Andrea je povremeno živela i u stanu kod bake Vere Miljković u Mutapovoj ulici, koja je vidno potrešena i skrhana bolom, juče, ipak, primila u stan novinare.

- Ovo je velika tragedija. Videle smo se tog popodneva, bila je kod mene smejale smo se i šalile. Potom je otišla kod tetke, a nastradala je dok se vraćala kući. Majka joj je potpuno slomljena - ispričala je uplakana baka Vera.

- Roditelji joj ne žive zajedno, a Andrea ima i jednog polubrata. O majci sada brinu rođaci, pod lekovima je i dalje nije svesna šta se dogodilo - navela je baka.
(Blic)

Sahranjena gimnazijalka koju je pregazio sin Željka Mitrovića

Andrea Bojanić (17) koja je pre dva dana poginula u Ustaničkoj ulici, kada je oko 23.30 sati na nju sutomobilom naleteo Aleksandar Mitrović (19) odbacivši je 20 metara od pešačkog prelaza, sahranjena je danas u 14 sati na Lešću.
Sahrana Anree Bojanić

Sahrani su prisustvovali brojni prijatelji i članovi porodice, ali ne i Željko Mitrović, niti bilo ko iz njegove porodice.

Нема коментара:

Постави коментар