MENI

Sin Željka Mitrovića ubio kolima devojku (VIDEO)

Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio je u četvrtak uveče oko 23.30 u Ustaničkoj ulici terenskim vozilom “Pinka” maloletnu devojku A.B. (17), a zatim pobegao sa mesta nesreće.





Dva sata kasnije, u pratnji advokata, i oca Željka pojavio se u beogradskoj policiji, gde mu je, nakon saslušanja određen pritvor.

Policija je Aleksandru Mitroviću uradila alko test, koji je bio negativan, ali mu je uzeta krv, da bi se uradile dodatne analize na prisustvo alkohola.

U Ustaničkoj ulici ispred broja 224 oko 22.50 časova mlađa ženska osoba je zadobila tešku povredu glave i lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila kod okretnice autobusa na linijama 31 i 17.

Aleksandar je Željkov sin iz prvog braka sa Sonjom Mitrović Hani. Željko i Sonja su se venčali 1990. godine, a razveli četiri godine kasnije. Iz braka pored sina Aleksandra imaju i ćerku Sandru.

MILICA MITROVIĆ NA FEJSBUKU:  ISKRENO SAUČEŠĆE
Ovo je tragedija nemerljivih razmera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osećamo zbog smrti nesrećne devojke. Iskreno saučešce porodici nastradale devojke. Tezak momenat za sve nas - napisala je Milica Mitrović na svom fejsbuk profilu, nakon vesti da je sin iz prvog braka njenog supruga Željka usmrtio devojku.

Mitrović: Ne pravdam ga, Aleksandar se u šoku zaustavio par kilometara dalje

Aleksandar je prolazio kroz zeleno svetlo i nije video devojku koja se odjednom pojavila. Ona je pretrčavala na crveno. Udario je i nastavio dalje. Stao je posle par kilometara kada je shvatio šta je uradio. Pozvao me je jer je dobio napad panike - tvrdi Željko Mitrović, čiji je sin sinoć ubio devojku u Ustaničkoj ulici.

Aleksandar Mitrović (20) je udario sedamnaestogodišnjaknju dok je vozio terenski auto "Pinka".

- Ja sam u tok trenutku sleteo na aerodrom u Beogradu posle dvodnevnog odmora. Ne želim da ga opravdam, da me niko pogrešno ne razume, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju, ali ne zna ni gde je, ni kako da ode. Otišao sam odmah po njega sa advokatom i odvezao ga u stanicu policije. Rekao sam sudiji da je moj sin ubio devojku, a on je takođe dao izjavu - rekao nam je Mitrović.

1 коментар:

  1. Saučešće porodici nastradale devojke. Neka joj Bog podari Rajsko naselje.

    Ne bih se usudio da napišem da je neko nekoga ubio bez validnih dokaza. Saobraćaj je postao ekstremno opasna stvar. Vozači, oprez. Motociklisti, kaciga na glavu i maksimum pažnje. Pešaci, takođe, maksimalna pažnja. Treba da čuvamo jedni druge.

    ОдговориИзбриши