MENI

Stanija abortirala na "Farmi"? (VIDEO)

Goca Božinovska, tokom gostovanja u  emisiji "Narod pita" razotkrila tajne Stanije Dobrojević. Ona je otkrila da Stanijinog bivšeg dečka zna od ranije jer se druži sa njenim sinom Mirkom, kao i da je starleta na "Farmi" pila "Klometol", lek protziv mučnine i povraćanja.
- Ušla sam na "Farmu" poznavajući njenog bivšeg momka, tog Šarenog koji je drug sa mojim sinom, ali joj to nisam rekla pred kamerama. Ona je bilau vezi sa jednim lepotanom, čak ga je i pozdravljala pred kamerama sa mnom  - otkrila je Goca dodavši da je starleta pričala kako bi bilo lepo da se on dođe do kapija imanja da ga vidi samo.

Pevačica je otvoreno govorila o svemu što je znala za Staniju pre njihovog ulaska u rialiti. Kako je više puta tokom trajanja "Farme" pričala da zna mnogo toga o Staniji ali da neće pričati o tome dok se ne završi rialiti, sada je rešila da kaže sve o čemu je ćutala 110 dana.

- Podržavala sam Staniju i favorizovala zbog toga što ona devojka od momka koga ja lično poznajem. Kada je Stanija krenula u priču sa Filipom meni ništa nije bilo jasno, međutim, kad sam videla da je krevet počeo da se ljulja i kada smo morali da donosimo "Klometole" pošto je morala da ih pije jer je imala problema sa nekim ovaj  virusom - ironično je objašnjavala Goca, dodavši da je ona isti taj "virus" preležala tru puta, aludirajući na tri porođaja koja je imala.

Pevačica je objasnila ono o čemu se spekulisali prethodnih meseci - da li je Stanija zatrudnela na "Farmi" ili nije. Iako je i sama sumnjala u to, Goca je čula razgovor koji joj je odgonetnuo sve.

- Izlazeći sa "Farme" bila sam pozvana u produkciju kako bi me ljudi pozdravili. U tom trenutku, kada smo se Stanija i ja smenjivale, ulazi ona i kaže: Kakav sam šou napravila mogla je i beba da se rodi na "Farmi" - rekla je Goca.
(Bliconline)

Нема коментара:

Постави коментар