MENI

Ceca Ražnatović: Nisam se zaljubila

Ceca Ražnatović demantuje da je u Budvi počela romansu sa nepoznatim biznismenom. "Ne, nisam zaljubljena... Danima sam bolesna, organizam verovatno nije mogao da izdrži tolike napore, pa leškarim i čekam da prođe. Na ljubav i ne mislim".



"E, baš zbog takvih priča sam i izbegavala da izlazim iz sobe dok sam bila u Crnoj Gori. Jedan jedini sam izašla da se vidim sa prijateljima i fotografi su dočekali svojih pet minuta. Sad vam je jasno da nije uvek lako biti u mojoj koži. Šta god da uradim, s kojim god prijateljem da se vidim, uvek će krenuti neka priča, neki cirkus", izjavila je Svetlana Ceca Ražnatović za "Informer".

Bila je to njena reakcija na glasine da je tokom nedavnog boravka u Crnoj Gori viđena sa nepoznatim muškarcem, za koga mediji navode da je biznismen (a šta bi drugo bio!?).

Navodno je taj tip bio na njenom nastupu 4. avgusta u klubu "Top hill", sedeo je u separeu u društvu nekoliko prijatelja, a posle koncerta ju je odveo na večeru.

Ceca demantuje bilo kakvu romansu i poručuje:

"Ne, nisam zaljubljena. Otišla sam na Kipar da se odmorim posle uspešne, ali fizički veoma naporne turneje. Danima sam bolesna, organizam verovatno nije mogao da izdrži tolike napore, pa leškarim i čekam da prođe. Na ljubav i ne mislim".

Od 2000. godine Cecu su povezivali sa raznim frajerima, uglavnom sportistima: Petar Kapisoda, Peđa Stojaković, Dejan Stanković, Siniša Mihajlović, Dragiša Binić, Vlada Mandić, Andrej Kulundžić, potom glumac Viktor Savić, pevač Nikola Rokvić i Filip Živojinović.

Međutim, otkad je postala udovica, Ceca je priznala samo vezu sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem, sa kojim je bila od septembra 2009. do marta 2010. godine.
(Mondo)

Нема коментара:

Постави коментар