MENI

Ekrem Jevrić ponovo pretučen u Sarajevu, zbog fotografije sa kokardom

Ekrem Jevrić je pretučen u Sarajevu i to zbog fotografije na kojoj nosi srpsku kokardu. Ekrem je i prošle godine dobio batine u glavnom gradu BIH, piše Press.   

Ekrem Jevrić pretučen je u Sarajevu i to zbog fotografije na kojoj nosi srpsku šajkaču, odnosno kapu ukrašenu kokardom, piše srpski Press. Grupa mladića prepoznala ga je, a jedan od njih mu je prišao i zadao mu nekoliko udaraca u glavu. Sudeći prema izjavama očevidaca, bivšeg sudionika showa 'Farma' spasio je jedan od mladića koji ga je uspio izvući.

Ovo nije prvi put da je Ekrem pretučen u Sarajevu. Prije nešto više od godinu dana dobio je batine u blizini kuće svojih roditelja jer je navodno ostao dužan jednom ugostitelju i nije se pojavio na dva nastupa. Kako je Ekrem državljanin SAD-a, slučaj je tada prijavio i američkom konzulatu. Navodno ga je napala i supruga Igbala nakon što joj je priznao da je u Beogradu snimio pornofilm s dvije djevojke, Kubankom i Srpkinjom. Iako se nadao pohvalama jer je smislio novi posao koji će im donijeti novac, dobio je batine od bijesne žene.

Нема коментара:

Постави коментар