MENI

Farma 5: Ko su učesnici?

Takmičari pete sezone “Farme” tokom popodneva su počeli da dolaze u karantin u vili “Vertigo”, a izgleda da su najnestrpljiviji bili Čupo Kalač, Mica Trofrtaljka, Anastasija Buđić, Mis Svetlana i Jelena Jovanović koji su u hotel stigli pre 16 časova.

Nešto kasnije su došli i glumica i rediteljka Jelena Golubović, pevač Dragan Krstić Crni, Zumreta Midžić, pevačica Aleksandra Stojković Džidža, Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, Lepi Mića, Igor Starović i nekadašnji odbojkaški reprezentativac Edin Škorić.

Voditeljku i nekadašnju učesnicu “Zvezda Granda” Jelenu Jovanović je u karantin ispratila cela njena porodica, dok je starleta Anastasija Buđić došla sa sestrom Jelisavetom i jedva je čekala da uđe u hotel. Među ranoraniocima je bila i nekadašnja voditeljka na televiziji “Kopernikus”, izvesna Mis Svetlana, vlasnica internet hita “Seks mašina”

Zatim se, u pratnji muža, poput primadone pojavila i Simonida Aćović, po zanimanju “internet senzacija”, koja je drage volje pozirala fotoreporterima.

Edin Škorić je došao sa suprugom i decom koja su se rasplakala dok se njihov tata pozdravljao sa njima.

Takmičari će sutra uveče prvo skoknuti do “Pinkovog” studija u Šimanovcima, a zatim će otići u Lisović, gde se nalazi imanje na kojem će se zadržati naredna četiri meseca. Direktan prenos ulaska na “Farmu” počinje u nedelju, u 20 časova na televiziji “Pink”.


Da podsetimo, ovo će biti najduže izdanje ovog rijalitija do sada, i 26 takmičara će se boriti za glavnu nagradu koja iznosi 50 hiljada evra.

Neki od farmera prvi put će imati priliku da se nađu u seosokom okruženju i da obavljuju najrazličitije seoske poslove. Počevši od čišćenja štale, muženja krava preko kopanja i sađenja bašte do onog što takmičarima najteže pada, a to je održavanje lične higijene bez kupatila, što iziskuje kupanje u buretu, kao i poljski toalet.
(Foto: Marko Todorović, Telegraf)

Нема коментара:

Постави коментар