MENI

Najbolja reklama za tampone?! (VIDEO)

Poslednji dani jula u SAD protiču u znaku neobične reklamne kampanje za tampone koja je mnogim devojčicama stavila do znanja da prve menstruacije ne treba da budu nešto čega će da se stide.




Kompanija “HelloFlo” pokrenula je 28. jula neobičnu kampanju kako bi reklamirala svoje nove tampone namenjene devojčicama. U pitanju je poseban “paket za prvu menstruaciju” koji osim tampona sadrži i kalendar za praćenje ciklusa kao i poklon-slatkiš.

Celu priču prati reklamni spot koji je, više nego promotivni paket, izazvao pozitivne reakcije na internetu, prenosi američki magazin “Time”.

Zvezda reklame je devojčica u letnjem kampu, koja prema sopstvenom priznanju pripada grupi “gubitnika”. Međutim, sve se menja kada postane prva devojčica koja dobija svoju prvu menstruaciju.

O prvoj menstruaciji devojčica govori kao o “medalji za hrabrost” a sebe predstavlja kao Jovanku Orleanku. Ubrzo sve devojčice od nje traže savet pa njena popularnost raste. Do trena kada devojčice ne otkriju HelloFlo pakete.

Iako je reklama kritikovana iz više uglova, veći deo reakcija je prilično pozitivan i hvali način na koji je HelloFlo od ne baš popularne teme napravio priču koja je prihvatljiva devojčicama.
| Izvor: B92, Time

Нема коментара:

Постави коментар