MENI

Ovo je najslikanija porodica na svetu

Sigurno ste negde videli ovu porodicu, jer ona je glumila u stotinama reklama. Mogli ste ih videti i u časopisima i magazinima kako reklamiraju sve od supermarketa do odmora.

Džejson i Mišel Filips, njihovi sinovi Luis (15), Luka (5) i Kobi (3) i njihova ćerka Ivi (1) rade za jednu od najvećih marketinških agencija u Velikoj Britaniji.

Toliko su traženi da za 8 snimanja mesečno zarade 6.000 funti. Marketinške kompanije kažu da je teško naći celu porodicu koja je toliko dopadljiva i u kojoj svi članovi žele da učestvuju u reklamama.

- Hemija koja postoji samo u krugu porodice ne može biti zamenjena porodicom sačinjenom od grupe stranaca – kažu markertinški stručnjaci.

Radili su i na Barbadosu, Majorci, Ibici, Maldivima, u Holandiji, Austriji i Francuskoj.

Džejson Filips (42) je bio model od svoje 16. godine i odlučio da celu porodicu uvede u taj posao.


- To je najlakši posao na svetu, zarada je dobra, a i putovao sam na neka od najlepših mesta na svetu sa celom svojom porodicom i uživao u svakom trenutku. Ne bih nikad menjao svoj posao. Sva moja deca uživaju u njemu – kaže Džejson.

Mišel je bila na snimanjima čak i dok je bila trudna.

- Novac koji smo tada zaradili, sačuvali smo detetu za budućnost. Svesni smo da dobar izgled ne traje večno. Želimo da damo našoj deci najbolji početak i da ih finansijski obezbedimo.
(Žena)

Нема коментара:

Постави коментар