MENI

Prenosi Jelen Super lige sada i na internetu!

Svi korisnici interneta, bez ograničenja, moći će od sada preko portala www.kliksport.rs, legalno sa bilo kog mesta na svetu da prate najatraktivnije utakmice srpskog fudbalskog prvenstva. Telekom Srbija obezbedio je da pored kanala TV Arena sport na Open IPTV servisu, od sada sportski sadržaji mogu da se gledaju i Kliksportu.

"Posle uspešne prve sezone live streaminga UEFA takmičenja (Liga šampiona i Liga Evrope) Telekom Srbija je svojim korisnicima omogućio da prenose domaćeg fudbala, mogu da  gledaju i  na adresi kliksport.rs. Korisnici interneta će tako imati mogućnost da uživo prate utakmice Jelen Super lige u visokom kvalitetu videa. Ljubitelji sporta streamu mogu da pristupe tako što prethodno kreiraju svoj nalog na portalu kliksport.rs, a servis je postao popularan kako zbog sadržaja, cene utakmica, tako i zbog višestrukih mogućnosti načina plaćanja", kaže za MONDO direktorka Samostalnog Sektora za upravljanje sadržajima Telekoma Srbija, Bojana Matović, ističući prednost ove usluge, koja zapravo podrazumeva da na svakom mestu na svetu, ukoliko imate pristup internetu možete da pratite domaći fudbal.

Iz Telekoma najavljuju da će u oktobru krenuti i sa prenosima najkvalitenije košarkaške lige u regionu - ABA lige!

Prenosi utakmica Jelen Super lige i ABA lige nisu geografski ograničeni, dok odabrane utakmice UEFA Lige Šampiona i Lige Evrope mogu da gledaju svi zainteresovani na teritoriji Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Cena prenosa 50 dinara!

Načini plaćanja:
- Uz telefonski račun
- SMS porukom
- Platnim karticama

Нема коментара:

Постави коментар