MENI

Šta o seksu treba da zna svaka žena?

Seksualnost je nešto o čemu se uči celog života. Ako želite da maksimalno uživate u odnosu s partnerom i doživite vrhunac, pridržavajte se pravila koja garantuju nezaboravni seks.

1. Lična higijena uključuje i depilaciju genitalne zone. Stidne dlačice nisu u modi, ali osim trenda depilacija garantuje čist i svež izgled.

2. Zaštita je ono o čemu svaka žena mora da vodi računa. Nikada se ne upuštajte u nezaštićeni seks, a ako planirate da idete u provod uvek sa sobom nosite prezervativ.

3. Seks nije oružje koje ćete upotrebiti da bi vas muškarac zavoleo. Put ka ljubavi ipak gotovo uvek ide obrnutim smerom.

4. Seks bez obaveza za ženu je vrlo težak. Ako niste sto odsto sigurni da možete savladati svoje emocije nemojte se ni upuštati u takve igre, jer posledice mogu biti vrlo komplikovane.

5. Seks je obostrani užitak, zato radite jedino ono što vam odgovara i u čemu uživate i ako niste raspoloženi ne stidite se da kažete ne. Ako želite da preuzmete inicijativu svaki će vam muškarac biti zahvalan.
Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Нема коментара:

Постави коментар