MENI

Venera, planeta ljubavi i novca, u Vagi

Venera  je od 16. avgusta  u Vagi, u kojoj će ostati do11. septembra kada prelazi u Škorpiju. To će najviše osetiti vatreni i vazdušni znaci, Ovnovi, Blizanci, Lavovi, Vage, Strelci i Vodolije. Osim fizičkog prolepšavanja i poboljšanja finansijske situacije, prelazak Venere preko Vage, donosi nam i nova uzbuđenja na ljubavnom planu.

Ovan – SaVenerom u sedmom astrološkom polju u izazovnim aspektima sa Uranom, planetom flerta I avantura u vašem polju ličnosti, očekuju vas uzbuđenja na ljubavnom planu I mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom koja je prisutna u javnosti.

Bik - Sa Venerom u šestom astrološkom polju, na poslu ili u nekoj zdravstvenoj ustanovi možete upoznati neku zgodnu koleginicu ili šarmantnog kolegu, odnosno osobu koja nosi uniform na poslu.

Blizanci –Sa Venerom u petom astrološkom polju u dobrim aspektima sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija na nakom kraćem putu ili mestu za zabavu možete upoznati osobu rođenu u nekom vatrenom ili vazdušnom znaku.

Rak – Sa Venerom u četvrtom astrološkom polju i vašim vladaocem Mesecom u šestom, u vašem domu ili na radnom mestu može se pojaviti neko, moguće jedan Strelac ili neka Riba, ko će najverovatnije privući vašu pažnju.

Lav – Sa Venerom u trećem astrološkom polju i vašim vladaocem Suncem i Merkurom u vašem polju ličnosti, očekuje vas buran ljubavni period,naročito ako ste u vezi sa jednim Ovnom, predstavnikom vašeg znaka iliVagom.

Devica – Sa Venerom u drugom astrološkom polju u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, može vam se ukazati šansa da u okviru nekog zajedničkog posla upoznate osobu koja je već zauzeta, što neće umanjiti vaše interesovanje za nju.

Vaga – SaVenerom u vašemznaku u izazovnim aspektima sa Uranom u Ovnu, moguć je raskid ili odvajanje od partnera, zbog iznenadnog odlaska na put. Bićete veoma popularni kod suprotnog pola, pa na nekom javnom skupu možete upoznati privlačnu osobu.

Škorpija – Sa Venerom u dvanaestom astrološkom polju u izazovnim aspektima sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i erotike, može se dogoditi da uletite u tajnu romansu sa nekim ko, u stvari, I nije pravi izbor za vas.

Strelac – Sa Venerom u jedanaestom astrološkom polju u izazovnim aspektima sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, planetama koje simbolizuju ekspanziju i romantiku, prijateljstvo sa jednom Vagom ili nekim Bikom može prerasti u nešto mnogo više.

Jarac –Sa Venerom u desetom astrološkom polju u dobrom aspektu s vašim vladaocem Saturnom a izazovnom aspektu sa vašim drugim vladaocem Uranom, planetama koje simbolizuju prošlost i promene, na radnom mestu može vas privući neko ko vam je nekada mnogo značio.

Vodolija – Venera u devetom astrološkom polju, na nekom putu ili fakultetu može vam doneti susret sa nekim strancem ili osobom koja zbog posla često putuje u inostranstvo, moguće jednomVagom ili nekim Jarcem.

Ribe – Sa Venerom u osmom astrološkom polju u izazovnim aspektima sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, planetama zanosa i ekspanzije, možete ući u strastvenu i romantičnu vezu sa nekim ko će učiniti sve da vas osvoji.
(Novosti)

Нема коментара:

Постави коментар