MENI

Farma 5: Pink tuži dva učesnika; krenula pljuvačina (VIDEO)

Početak pete sezone rijalitija počeo je svađom pevača Lepog Miće i rediteljke Jelene Golubović * Boris Kandić naveo je nekoliko laži u vezi sa ulaskom na Farmu i zbog toga jer reagovala produkcija Pinka.



"Nemoj tako da pričaš sa mnom! Pričaj fino", rekao je Lepi Mića rediteljki, a ona mu je spremno odgovorila da ona " tako priča normalno".

Kada joj je uputio sočnu psovku, ona je rekla da takve reči ostavi za svoje roditelje.

To je Miću dirnulo u živac, pa je planuo: "Ućuti, nabijem te na k***c!". Ni Jelena mu nije ostala dužna, pa ga je nazvala "ljudskom nakazom".

Borivoje Kandić, srpski glumac (poznat po ulozi Vuka Karadžića u istoimenoj seriji) koji duže vreme živi u Australiji biće tužen zbog manipulacije i obmanjivanja javnosti, navela je pres služba televizije Pink.

Glumac se obratio jednoj beogradskoj redakciji u vezi sa ulaskom na Farmu i pri tom naveo niz neistina, piše "Kurir".

U saopštenju televizije Pink piše da je Kandić slagao da mu je obećan veći honorar od onog u ugovoru, pa kad su ga zvali producenti da uđe u karantin, on je odbio, objašnjavajući da je prevaren.

Ovo je saopštenje televizije Pink u kome se navodi da će on i još jedna učesnica biti tuženi.

"U izjavama koje je g. Kandić dao tom beogradskom listu stoji veliki broj laži i neopravdanih optužbi zbog kojih ćemo se tim povodom odmah obratiti nadležnim institucijama.

Kako to da se sve ovo dogodilo baš g. Kandiću? Njemu, jednom od preko 120 kandidata koji su se pojavili u ovom reality programu i na stotine drugih koji su učestvovali u nekim drugim našim projektima. Izneto je, dakle, niz neistina.

Ali krenimo redom. G. Kandić je došao na kasting na lični zahtev sa puno oduševljenja što mu se pruža šansa da učestvuje u ovom reality programu.

Prepričavao nam je sve četiri prethodne Farme koje je znao gotovo napamet. Ugovor je potpisan pre 20 dana. On se pre šest dana pojavio na lekarskom pregledu, a pre pet dana je snimio profil, oba puta na naš poziv i bez pogovora.

Dakle, čitave dve sedmice nakon potpisivanja Ugovora on je dolazio na TV Pink bez ijedne zamerke.

Smatramo da svako ko drži do sebe pre nego što potpiše bilo kakav Ugovor, a specijalno Ugovor koji je toliko važan, mora da pročita sadržinu istog.

To je učinio i g. Kandić koji se prethodno dogovorio o nedeljnom honoraru. Dakle, bez obzira na sve prethodno napisano, on je decidno znao koja visina honorara na nedeljnom nivou je u pitanju.

On se čak na sastanku i iznenadio da uopšte i postoje honorari za učestvovanje u ovoj sezoni. Ali to sad nije bitno. Bitne su činjenice, a one govore da je g. Kandić jasno znao šta potpisuje, te da je imao 20 dana da se požali bilo kome sa Pinka.

Bez obzira što to ne bi ništa promenilo, jer ono što navodi NIJE ISTINA.

Ne, on je odlučio da se javi medijima u trenucima kada se u pravnoj službi TV Pink sastavljaju tužbe protiv njega i još jedne nesavesne takmičarke Farme, pretpostavljamo u nameri da opravda svoj nedolazak na obaveze koje predviđa potpisani Ugovor koji je poneo sa sobom.

Podvlačimo, ama baš ništa iz navoda g. Kandića nije tačno. Tačno je to da se g. Kandić uredno javljao zaposlenima na TV Pink i odazivao na naše pozive sve do subote 31.08. kada je isključio svoj telefon.

Zbog toga ćemo pored tužbe za nepoštovanje Ugovora, morati da se obratimo nadležnim službama i za pokušaj manipulacije i obmanjivanje javnosti.

Podsetimo, producenti su imali problema da dobiju Avu Karabatić, tako da je verovatno da će i protiv nje biti pokrenuta tužba.
(Mondo)

Нема коментара:

Постави коментар