MENI

Farma 5: Upoznajte učesnike

Pevači, glumci, Internet senzacije, lepotice i lepotani, ali i gomila zaboravljenih likova - to je skup VIP seljaka koji su se  uselili na Farmu.


Povratnici u rijaliti

Zorica Marković i Miki Đuričić poznati su svima koji su ikada bacili pogled na neki rijaliti sa poznatima, pošto im je ovo "ko zna koji" put da učestvuju u ovakvom programu. Oboje su bili u Velikom Bratu, a Zorica je već bila i na Farmi gde je izbačena zbog fizičkog nasrtaja. Ona je polila Staniju Dobrojević pivom, a zatim je zviznula limenkom u glavu. Podsetite se tog incidenta.

Miki je u VIP Velikom Bratu i pobedio. U tom rijalitiju učestvovale su i "zečica" Stejsi, odnosno Anastasija Buđić, i Divna Karleuša koja se oprobala i na Akademiji Debelih. Odbojkaša Edina Škorića znamo iz Survivora, a pevačica Romana Panić je već učestvovala u Prvom kuvaru Srbije.

"Zvezde" devedesetih

Reper Vajs, Igor Starović iz Divljeg Kestena, pevači Crni i Nela Bijanić, narodnjak-nacionalista Lepi Mića...

Nekadašnja pevačica Mis Svetlana "zapalila" je estradu pesmom "Seks mašina".

Produkcija se potrudila da iz raznih pravaca najgore decenije u srpskoj muzici dovedu po nekoga.  Podsetite se turbo hita "Ti si taj".

Lepotice i lepotani

Šta bi bio rijaliti bez lica iz sveta mode? Imanjem u Lisoviću defilovaće Sara Trajanović, Boris Stamenković, i najbolji crnogorski maneken Marko Vukotić, frajer iz spota Ane Nikolić "Milion dolara".

Zvezde Granda

Čak četiri učesnika Grandovog takmičenja za pevače-amatere uselilo se na imanje. To su Aleksandra Stojković Džidža, Jelena Jovanović i Katarina Grujić, kao i Slobodan Đurković. Od njih je na takmičenju najbolje plasiran bio Slobodan, ostale devojke nisu postigle zapaženiji uspeh.

Legende!

Možda nemate baš disk Mice Trofrtaljke kod kuće, ali nesumnjivo znate pesmu "Davorike dajke", i besmrtnu "teta Đanu" koja zavodi klince u kultnom filmu "Lepa sela lepo gore".

Na rok sceni stare Jugoslavije blistala je Zuzi Zu, odnosno Zumreta Midžić, koja je pevala prateće vokale Bijelom Dugmetu, pesmu "Flojd" sa Dadom Topićem u filmu "Nacionalna klasa", i "Ederlezi" u "Domu za vešanje".

Internet senzacije

Čupo Kalač predstavio se kao "Ekremov dobar prijatelj", inače ima i duete s njim, kao i svoj hit "Facebook" i "Če Gevara". Nije neophodno reći da su se i ove pesme "šerovale" više fore radi. Simonidina pesma "Hopa cupa" šerovala se masovno, a spot u kojem meša postao je "lektira" smešnih klipova na sajtu YouTube.

I oni su, valjda, poznati?

Marko Vanila predstavljen je kao "jedan od najpopularnijih DJ-eva u Nemačkoj", Ivan Marinković ima da se pohvali samo time što je bivši muž Goce Tržan koju odbija da nazove imenom, već je zove "neka pevačica". Jelena Golubović je pozorišna glumica i rediteljka, što je dovoljno da ciljna publika Farme "belo" gleda kada je vidi. Suzana Perović "matično" je pevačica, mada ističe da se bavi i glumom, a publika je zna kao Suzi iz "Tesne kože 2", filma iz 1987. godine.
(Mondo)

Нема коментара:

Постави коментар