MENI

Quickoffice mobilna aplikacija sada besplatno

Google Quickoffice je aplikacija koja omogućava korisnicima da pregeledaju i uređuju Microsoft Office dokumente na mobilnim uređajima, a ranije je ova aplikacija bila dopstupna besplatno samo Google Apps biznis pretplatnicima, dok su ostali korisnici morali da je plate između 14,99 i 19,99 dolara, u zavisnosti da li su izabrali pro ili HD verziju.

Sada će i ostali korisnici poput studenata, kompanija, poslovnih ljudi, vladinih službi i ostalih moći da preuzmu aplikaciju besplatno.

"Aplikacija Quickoffice je skoro godinu dana sastavni deo Google porodice, a sada smo učinili dodatni korak da olakšamo njegovo korišćenje, pa će verujem svi koji imaju potrebu da nešto rade sa svojim dokumentima dok su u pokretu biti obradovani ovim našim potezom", rekao je inžinjer iz Googlea Alan Voren.

Aplikacija Quickoffice je integrisana u Google drive, tako da korisnici mogu dokumentima da pristupe sa raznih uređaja, a ubačene su i neke nove funkcije pooput kreiranja ZIP datoteka i gledanja tabela u Excelu i Power Pointu.

Nova verzija aplikacije i delovi za nadogradnju nove verzije biće poslati korisnicima koji je već koriste, a saopšteno je da će Google proširiti i kapacitet Google Drivea za 10 GB za svakoga ko se upiše na njihov Google nalog sa novim QuickOfficeom do 26. septembra 2013. godine.

Нема коментара:

Постави коментар