MENI

Serija “Igra ćutanja” na B92 (VIDEO)

Od 29. septembra, nedeljom u 19h, samo na B92 * Potresna drama spektakularne produkcije koja govori o prijateljstvu jačem i od krvnog srodstva, ljubavnim intrigama, najmračnijim tajnama korumpiranog društva, ali i problematičnim temama pravde i osvete.



Akcenat ovog ostvarenja prvenstveno je na kvalitetnoj priči zasnovanoj na romanu ”Vreme osvete” Lorenza Karkatera, koji je svoje delo bazirao na istinitim događajima koje je i sam proživeo kao dete. Karkaterovo delo objavljeno je 1995. godine i od samog početka očekivano podiglo je veliku prašinu, tako da je, samo godinu dana kasnije, dobilo i sasvim zasluženu holivudsku ekeranizaciju.

Ni film nije razočarao, što je bilo i očekivano, imajući u vidu uspeh knjige, ali i glumačku ekipu filmskog ostvarenja, koju su činili <b>Robert De Niro, Dastin Hofman, Bred Pit i Kevin Bejkon.

Nakon više od petnaest godina od američke ekranizacije, ovo delo inspirisalo je još jedan veliki um - tursku scenaristkinju Pinar Bulut. Teško je reći da ”Igra ćutanja” predstavlja verni prikaz romana Karkatera, ali je on svakako poslužio kao inspiracija za priču Bulutove. Iako ostaje verna turskim korenima, serija pruža svež i drugačiji pristup. Bez straha da otvori bolne teme i teška životna pitanja, ona na domišljat način prikazuje borbu čoveka da opstane u svetu.

Serija ”Igra ćutanja” donosi <b>fantastičnu glumačku ekipu koja na pravi način prezentuje kompleksnu radnju serije</b>. Između ostalih, izuzetno popularan glumac Murat Jildirim, koga još nazivaju i “turskim Bredom Pitom”, a koga srpska publika već poznaje iz serija ”Asi” i ”Ljubav i kazna”, ponovo će nas oduševiti svojim talentom i harizmom.
\
“Igra ćutanja” je potresna drama spektakularne produkcije koja govori o prijateljstvu jačem i od krvnog srodstva, ljubavnim intrigama, najmračnijim tajnama korumpiranog društva, ali i problematičnim temama pravde i osvete. Ova kontroverzna serija, čija je priča inspirisala Holivud, sa razlogom je svrstana među pet najboljih turskih serija svih vremena!

Priča ovog ostvarenja zasnovana je na istinitim događajima, pa ne iznenađuje činjenica da je dobila i holivudsku ekranizaciju, kroz čuveni film “Sleepers”. Ova kontroverzna serija ubraja se u pet najboljih turskih serija svih vremena.

”Igra ćutanja” donosi i fantastičnu glumačku ekipu. Između ostalih, deo postavke čini i izuzetno popularan glumac Murat Jildirim, koga još nazivaju i “turskim Bredom Pitom”, a koga srpska publika već poznaje iz serija ”Asi” i ”Ljubav i kazna”.

Od 29. septembra, nedeljom u 19h, samo na B92.

Нема коментара:

Постави коментар