MENI

Sonja Zekić - najlepša prirodna žena na svetu (bez fotošopa)!

Bosanka Sonja Zekić (26) proglašena za najlepšu ženu na svetu u izboru internet stranice "Bjutiful Vomen Pedia". Glavni kriterijumi su bili izgled i to da slike koje su kandidatkinje podnele nisu dorađivane u "fotošopu".




Mlada Bosanka se našla u konkurenciji 25 devojaka iz celog sveta, a onda je odnela titulu najlepše. Na stranici stoji objašnjenje da Sonja ima sjajno lice i savršeno telo s besprekornim ženskim atributima.

"To je razlog da postane najljepša prirodna žena za 2013. godinu. Sonja je predivna, a lepotu poput njene je sve teže naći jer živimo u svetu obmana, genetski modifikovane hrane, fotošopa i plastičnih operacija", navodi se u objašnjenju.

Sonja je diplomirani ekonomista i radi u jednoj osiguravajućoj kući, a za sebe kaže da je iskrena, stidljiva, emocionalna i brižna.

Od 18 godine bavi se manekenstvom, a pojavila se u nekoliko muzičkih spotova.

U intrevjuu koji je dala za ovu stranicu kaže da od muškarca očekuje da bude iskren sa dobrim smislom za humor, lepim osmehom i da bude ono što jeste.

Iako je pobedila u izboru za najlepšu prirodnu ženu, ističe da nema ništa protiv plastičnih operacija, sve dok su one sa "ukusom".
(Blic)

Нема коментара:

Постави коментар