MENI

BIZARNO: Lažna vest o smrti Jelene Golubović na "Farmi"

Na društvenim mrežama sve češće se pojavljuju senzacionalističke lažne vesti sa “Farme” koje imaju za cilj da se na prevaru poveća broj lajkova i popularnost određenih Fejsbuk stranica i Tviter profila. Jedna od brojih takvih bizarnih informacija koja se pojavila na Tviteru i Fejsbuku jeste i informacija o lažnoj smrti Jelene Golubović.


Među brojnim lažnim vestima na Tviteru i Fejsbuku pojavile se i one s naslovom "Jelena oralno zadovoljila Ekrema", "Zorica pretukla Divnu", "Vukota pokazao polni organ"...

U objavi sličnih pogrešnih vesti prednjači, pre svega, Tviter profil pod nazivom FarmaPink1 (koji inače nije zvaničan Tviter nalog popularnog rijalitija televizije “Pink”), koji poslednjih nedelja objavljuje takve stvari.

Ovakvih informacija koje se non-stop objavljuju sa ovog profila ima na pretek. Medjutim, klik na na bilo koju senzacionalističku informaciju sa ovog profila u najvećem broju vodi na Fejsbuk stranicu koja nosi ime izvesnog Baneta Đokića (u više navrata se nudio producentima “Farme” da uđe na imanje u Lisoviću i pojavljivao u medijima sa izmišljenim informacijama o farmerima), kao i na stranicu koja nosi ime Sandre Partizan.
(Telegraf.rs)

Нема коментара:

Постави коментар