MENI

FARMA 5: Igbala ulazi na Farmu!

Ako bude poželeo da ponovo flertuje sa nekom drugom ženom, Ekrem Jevrić će to izvesti mnogo teže jer mu produkcija sprema veliko iznenađenje: njegova supruga Igbala stiže na imanje. Igbala je odlučila da prihvati ponudu vlasnika ružičašte televizije Željka Mitrovića da se pojavi na imanju u Lisoviću.

Naime, Ekremova supruga Igbala je odlučila da prihvati ponudu vlasnika ružičašte televizije Željka Mitrovića da se pojavi na imanju u Lisoviću, a kako presudno je bilo to što je u medijima videla eksplicitne scene iz muževljevog pornića, pa je rešena da mu ne dopusti da tako nešto ponovi.

- Igbala je i ranije dobijala ponude da se priključi suprugu u rijalitiju, ali je to uvek odbijala jer ne želi da se medijski eksponira, a nije htela ni da napušta Ameriku. Međutim, kada je Ekrem pre nekoliko nedelja doputovao u Srbiju da bi ušao na Farmu, sa njim je došla i Igbala. Ovo je njena prva poseta ovim prostorima posle 28 godina. Kako sada može da prati Farmu, ona ima uvid u sva dešavanja na imanju, a kada je Ekrem kolabirao od alkohola, i to prvo veče po ulasku, ona se zabrinula za njegovo zdravlje. No, tada nije donela odluku da uđe, već je presudan bio pornić - otkriva dobro obavešteni izvor blizak Jevrićima.

- Kada je pre nekoliko dana pušten u cirkulaciju Ekremov porno-film, mediji su to preneli, pa je tako i Igbala konačno imala priliku da vidi eksplicitne scene koje je snimio njen suprug. Shvatila je da on, kada god je bez njenog nadzora, radi razne stvari koje brukaju nju i decu. Odlučila je da uradi sve što može da to spreči, pa će tako uskoro doći i pridružiti mu se na Farmi - otkriva izvor.

- Igbala je nakon skori tri decenije otišla u Crnu Goru kod svoje majke Hatidže, gde obe pomno prate svaki Jevrićev korak, a odatle će doći u Beograd kada je produkcija pozove. Siguran sam da će dati sve od sebe da spreči potencijalnu bruku, a da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi - zaključuje izvor Pulsa.

Нема коментара:

Постави коментар