MENI

FARMA 5: Ušao Gazda Jezda!

Stigao je stručnjak za štednju * Potvrdila se informacija "Pulsonline" i zaista je večeras na imanje ušao Gazda Jezda ili Jezdimir Vasiljević.

Kada je ušao svi su se sa njim pozdravili, a Zorica mu je rekla da sedne na čelo, na šta je on prokomentarisao:

–Na čelo kao i svi mafijaši!

Da podsetimo, Jezdimir Vasiljević poznatiji kao Gazda Jezda bio je osuđen na pet godina zatvora zbog toga što je oštetio veliki broj štediša „Jugoskandik banke“.

U medjuvremenu je i Vanila zaskočio Zoricu na patosu!

- Samo ti radi i ćuti, mnogo pričaš - rekla je Zorica Vanili, a potom je legla na patos, kako bi je Marko lakše masirao.

- Sedi na mene niže, ma niže dole - dodala je Zorica, na šta su mnogi počeli da dobacuju. Marko Vanila je sve slušao šta mu pevačica kaže.

Da dame vole kada muškarci brinu o njima nije pokazala samo Zorica, već je i Jelena, koja je uspela da nagovori Edina da je masira po glavi.

Jelena Jovanović je pitala Akija za savet kako da priđe Suzani Perović i da joj se udvara. Iskusni Andrija joj je rekao samo da joj priđe, da joj kaže "`de si mala, šta ima" i da je poljubi.

Nedavni incident između Jelene Golubović i Čupe, kada ga je rediteljka polila kafom, završio se pomirenjem.

Pošto se požalio da nije spavao prethodnu noć, Kalač je legao da spava, a Jelena mu je došla u krevet i pitala ga da li mu je bitnija ona ili rijaliti.

- Pričaćemo sutra - bio je kratak Čupo, ali je Jelena insistirala da dobije odgovor, tražeći mu da se zakune ako ne zna odgovor.

- Znam odgovor, ali neću da ti kažem. Sutra, moram sada da spavam - rekao joj je, a onda su usledili i poljupci pomirenja.


Нема коментара:

Постави коментар