MENI

Kozmetički tretman koji čuva mladost vagine

U svetu se odavno sprovodi genitalna estetska hirurgija, a koliko su žene zainteresovane da produže mladost i očuvaju libido govori i podatak da je osmišljen kozmetički tretman da sačuva žensku intimu.

Brazilska depilacija, lasersko uklanjanje dlačica i razni drugi tretmani podigli su svest žena da treba da brinu o intimnoj zoni

Naime, fileri koji se ubrizgavaju u najskriveniji delove vagine mogu da odlože suvoću koja nastaje opadanjem nivoa ženskih hormona u periodu pred i tokom menopauze. Veoma liče, po principu rada, na kolagene koji se ubrizgavaju u lice.

Ni nalik ostalim pomagalima "dizajniranja vagine" novi fileri koji će do kraja godine biti na tržištu Velike Britanije, omogućavaju ženi da se na potpuno drugačiji način brine i ovom delu svoga tela.

- Ženska vagina je kao usne na licu. Sklona je pucanju i dehidraciji tokom godina. Žene veoma teško doživljavaju menopauzu samu po sebi, a ovo je nešto što može da smanji te neprijatnosti  - kaže kozmetolog i lekar dr Tejlor Barns koja je posvećena ispitivanju "DesirialR" tretmana i koja je ubeđen da će njegova primena smanjiti broj razvoda i prevara u kasnijim godinama braka.

Preparat koji se koristi tokom tretmana je kombinacija hijaluronske kiseline i manitola, prirodnog antioksidansa biljnog porekla. Biće napravljen za dve katergorije: za korišćenje u predmenopauzi i tokom menapauze.

- U pitanju je gel koji će se nanositi u formi injekcije. Traje nešto više od 20 minuta, a efekat traje od šest do 12 meseci - kaže dr Barns.
(Žena)

Нема коментара:

Постави коментар