MENI

OPOMENA: Zbog steroida umesto klitorisa sada ima penis!

Kendis Armstrong (28) iz Londona zbog upotrebe steroida dobila je telo muškarca. Suočila se sa brojnim negativnim efektima ovih preparata, maljavošću, aknama i najvećom posledicom - umesto klitorisa ona sada ima penis. Ipak, Kendis kaže da neće prestati da uzima steroide jer su joj oni “popravili život”.

Neobična priča Kendis Armstrong  predstavljena je  u dokumentarcu Džodi Marš na “TLC”. Nekada lepa vitka plavuša koja je radila kao barmenka sada neodoljivo podseća na Arnolda Švarcenegera.

Kada je počela da uzima steroide, nije nameravala da se njeni mišići toliko razviju. Sada je, kako kaže, kasno da prestane.

- Ne, to nije bio moj plan. Možete da kažete da sam htela da imam velike ruke i široka ramena, velika leđa i uske kukove, ali nisam svesno odlučila da se pretvorim u muškarca - rekla je Kendis Armstrong.

Klitoris je zbog primene steroida promenio izgled, sada se na njegovom mestu nalazi penis, veličine dva i po centimetra sa naboranom kožom na površini. Njene grudi su takođe značajno promenje i pretvorene u mišiće.

- Grudi su nestale ali i nisu bile posebno lepe, meni to ne smeta. One ionako nisu bile moj omiljeni deo - istakla je Kendis.

Povratak na staro bi podrazumevao posebnu proceduru, ali Kendis to ne želi. Kada bi prekinula sa uzimanjem steroida, kaže da bi to nanelo više štete nego koristi, izguvbila bi samo mišiće, dok bi karakteristike muškarca ostale.

Pored toga novi izgled joj je doneo brojne mogućnosti, sada je drag kvin, odnosno muškarac koji nosi žensku odeću i imitira žene.

- Ako me neko nazove tranvestitom ili fegetom kad izađem na ulicu, zašto onda nešto i da ne uradim od toga - rekla je ona.

RAŠIRENA UPOTREBA STEROIDA
Kendis Armstrong nije usamljena u svojoj ljubavi prema steroidima.
Veteran lični trener Hepi Hil koji je trenira glumca Rajana Filipa Bulka naglasio je  da 20 procenata vodećih ljudi "Tinsel-town's" koristi steroide.
O njihovoj štetnosti progovorio je i trener Mark Tvajt, koji je sarađivao sa Henrijem Kavilom.
- Više poštujem one koji ih koriste i govore o tome, nego one koji to skivaju kako bi zavarali svoje fanove da do mišića dolaze an teži način - rekao je on. 
Primer Eda Gura, bivšeg bodibildera, najbolje dokazuje negativne efekte sreroida. On je zbog njihov korišćenjaj doživeo kliničku smrt, njegova aorta je pukla, a u stanju kome proveo je šest nedelja.

Нема коментара:

Постави коментар