MENI

Ponedeljkom smo najružniji

Cela istina! Ponedeljkom ujutru smo uglavnom pospani nakon "burnog" vikenda, žurimo na posao ili fakultet, nemamo dovoljno vremena da se našminkamo i sredimo. Zbog toga mnogi mrze ponedeljak.

Stručnjaci tvrde da smo prvog dana u sedmici najružniji. Studija koju je sprovela londonska kompanija PDA, otkrila je da se  dame osećaju najmanje privlačno ponedeljkom, kao i da tog dana kupuju najviše kozmetičkih preparata, u pokušaju da se bar malo ulepšaju.

Ova kompanija koja prodaje kozmetičke preparate, ispitivala je žene stare 18 i više godina, o tome kada su najmanje zadovoljne svojim izgledom, kako bi odredili koje je najbolje vreme za promocije kozmetičkih proizvoda.

Čak 46 odsto ispitanica reklo je da najlošije mišljenje o svom izgledu imaju ponedeljkom.

Glavni razlozi za osećaj das u manje lepe ponedeljkom, navele su stres, nedostatak motivacije, emocionalnu iscrpljenost, kao i podočnjake i druge tragove na licu koji su posledica vikend provoda.

Drage dame, ako se i vi danas osećate ovako, nemojte previše da brinete - istraživanje je takođe pokazalo i da se pripadnice "nežnijeg" pola najbolje osećaju četvrtkom, kada se radna nedelja približava kraju, a vikend samo što nije počeo.

Нема коментара:

Постави коментар