MENI

Prodala nevinost 12 maloletnih ćerki!

Margarita de Hesus Zapata Moreno (45) iz Kolumbije uhapšena je zbog prodaje devičanstva svojih ćerki. Zapata ima ukupno 14 dece, a kad bi njene ćerke, kojih ima 13, navršile dvanestu godinu, prodavala je njihovu nevinost platežnim mušterijama, po ceni od oko 200 evra. Devojčice bi zatim prisiljavala da se bave prostitucijom i na taj način izdržavaju porodicu.

Sve je otkriveno kada je jedan od ćerki koje su prošle ovakav “tretman”, sada šesnaestogodišnjakinja, majku prijavila jer ju je prisiljavala da pobaci dete koje nosi, najverovatnije zato da ne bi morala da prekida “posao”.

Zajedno sa majkom uhapšen je i Tito Kornelio Daza (51), biološki otac devojčine bebe i saučesnik u silovanju i podvođenju dece.

- Mučno je videti da majka radi tako nešto - izjavio je za medije šef policije Karlos Melendez, koji radi na ovom slučaju.

Istraga je pokazala da samo dvoje od 14 Zapatine dece - devojčica od 9 i dečak od 11 godina, još uvek nisu uključeni u prostituciju, i ta deca su dodeljena na brigu socijalnoj službi, dok ćerka koja je prijavila majčine zloupotrebe odlazi na psihološka savetovanja u Kolumbijskom institutu za porodicu.

Zapata i Daza su optuženi za seksualnu zloupotrebu maloletnih lica mlađih od 14 godina i za prisiljavanje na prostituciju, a ako budu osuđeni preti im kazna od 10 godina zatvora, piše Blic.
(24sata.rs)

Нема коментара:

Постави коментар