MENI

Srećni i nesrećni dani: 18-24. oktobar/listopad 2013.

Ovaj oktobarski vikend trebali bi provesti bez nerviranja. Slede ponedeljak, utorak i sreda kao srećni dani, koje bi trebalo iskoristiti kako na ljubavnom, tako i na profesionalnom planu...


PETAK 18. OKTOBAR - NESREĆAN DAN

18. 10. 2013 = 16 = 7

Dan je prilično težak i zaista nije preterano srećan ni za koga. Jedino nekim muzičarima specifičnog karaktera i sudbine danas može biti dobro. Ostalima uglavnom neće biti prijatno. Čuvajmo se danas onih ljudi koji provociraju druge, onih koji mnogo toga rizikuju i žrtvuju u svoju dobrobiti i samo za sebe, ali i onih koji nas nagovoraju na ono što mi odbijamo. U ljubavi - čuvajmo harmoniju a u finansijama, čvrsto stegnimo kaiš, barem danas.

Savet: Nemojmo dozvoliti da drugi vrše pritisak na nas.

**********************************************

SUBOTA 19. OKTOBAR - NESREĆAN DAN

19.10. 2013 = 17 = 8

Dan u sebi nosi zaista teške, agresivne i vrlo naporne vibracije i energije. Ipak, ako smo istinski optimisti i ne dozvolimo da nas neko žestoko danas isprovocira, provešćemo sasvim solidan i lep dan. Ne dozvolimo stoga da nam neke nevažne stvari - užurbanost i tuđa nervoza, pokvare ovaj vikend. Stvarima i ljudima pristupajmo opušteno, bez stresa i žurbe. To se podjednako odnosi i na ljubav ali i na naš finansijski status.

Savet: Ne nervirajmo se danas ni oko čega, a posebno ne oko sitnica.

*************************************************

NEDELJA 20. OKTOBAR - NEPOVOLJAN DAN

20. 10. 2013 = 9

Energije dana su oprečne i pomalo pogoduju ljudima koji su po svom karakteru ili opredeljenju žestoki borci, koji su hrabri, provokativni i koje ne možete da iznenadite. Svima ostalima neće prijati današnji dan. Ne bi trebalo vršiti ni teže hirurške zahvate na današnji dan, niti započinjati sa novim i komplikovanim terapijama. U ljubavi valja voditi računa o tome da ne dođemo u sukob sa našim partnerom, a po pitanjima finanasija - čuvajte se ishitrenih ulaganja.

Savet: Budimo dobro koncentrisani i vrlo optimistični danas.

************************************************

PONEDELJAK 21. OKTOBAR - SREĆAN DAN

21. 10. 2013 = 10 = 1

Energije dana su vrlo unapređujuće, srećne i prilično harmonične. Stoga će današnji dan prijati mnogima, i doneće mnogo dobrobiti raznim ljudima, u raznim stvarima ili situacijama. Dan je povoljan za nove radne početke, za plasiranje novih ideja i započinjanje novih poslova. Veoma je dobar i za ljubav i sva ljubavna pitanja vezana za pozitivne promene, dok je u finanasijma naklonjen intelektualcima.

Savet: Veče provedimo u intimnoj atmosferi sa voljenom osobom.

*******************************************

UTORAK 22. OKTOBAR - SREĆAN DAN

22. 10. 2013 = 11= 2

Posle jučerašnjeg srećnog dana, evo još jednog sličnog - u nizu. On je kulminacija prethodnih 24 časa, pa sve ono što smo činili juče - nastavimo i danas. Iskoristimo maksimalno izvanredne perspektive dana, kako bismo unapredili sebe i one oko nas, a istovremeno bili srećni i zadovoljni i mi i oni. U ljubavi važi ista formula uspeha i harmonije, a u poslovnom smislu dobro prolaze oni koji su pošteni i humani.

Savet: Verujmo da će nas život danas nagraditi za naš trud i ulaganje u pozitivne vrednosti.

********************************************

SREDA 23. OKTOBAR - SREĆAN DAN

23. 10. 2013 = 12 = 3

Evo ga još jedan izvanredan i srećan dan, po principu “ treća sreća”! Idealno je što je ovakva energija prisutna u vazduhu baš danas, jer je sreda, a sreda je udarni biznis dan na čitavoj planeti! Dan je stvoren za stvari velikog obima i ljude velikog intelektualnog formata, kao i za krupan svetski biznis u načelu. Bitno je da se što više angažujemo na poslu ali i u ostalim sferama našeg života jer ćemo tako zaista biti srećniji, podjednako u ljubavi i finanasijama.

Savet: Uzmimo u svoje ruke sopstvenu sreću jer je napokon na vidiku.

***********************************************

ČETVRTAK 24. OKTOBAR - NEUTRALAN DAN

24. 10. 2013 = 13 = 4

Dan je solidan iako su mu energije malo u padu u odnosu na prethodna tri dana. Pogoduje onim ljudima koji se drže zadate reči i koji su dobri radnici i saradnici, kao i svima onima koji vole svoj posao. Dan je dobar za mlađu i srednju populaciju i za sve one koji rade u državnim institucijama. Ako se bavite poslom koji je vezan za pisanje, onda je ovo pravi dan za vas. U ljubavi se držite zadate forme i obećanja koje ste dali, a u finansijama ne preskačite svoje obaveze.

Savet: Ako sve obavite na vreme (u roku i tačno) bićete vrlo zadovoljni celog dana.
Numerolog dr Irena Sjekloća Miler/ Treće oko / novosti

Нема коментара:

Постави коментар