MENI

Vanja Bulić napustio emisiju “Ćirilica“ posle prozivki Marića?

Znajući da se Milomir Marić i Vanja Bulić, doajeni srpskog novinarstva druže godinama, promenili su nekoliko redakcija, u kojima su zajedno radili i borili se za medijski prostor, prosto je bilo neverovatno ono što se dogodilo u emisiji „Ćirilica“, u kojoj je urednik ove emisije na televiziji Hepi bukvalno – isterao pisca - objavio je Pulsonline.

- Vanja, ti bi mogao da napustiš emisiju, jer si dozvolio da ovi sa magistrale uđu u Beograd, a mi smo uspevali da ih zadržavamo do Žarkova – počeo je sa prozivkama Marić, pa nastavio, aludirajući na Bulićeva dela: - A, Vanja drži i liturgiju u Sabornoj crkvi...

U jednom trenutku, kad je, činilo se, prozivanje postalo nepodnošnjivo,Vanja Bulić je ustao i napustio emisiju, zalupivši vratima.

Pozvali smo Vanju Bulića za komentar:

- Svi me jure da priznam kako me Marić izbacio iz emisije. A ja sam imao obavezu u „Merkatoru“ gde sam potpisivao knjige, pa sam morao ranije da izadjem iz studija. Mnogo je važnije od lažnog izbacivanja što smo u emisiji zajednički utvrdili šta sve znači govor ruku, tačnije prstiju, našeg uvaženog političara, čije ime neću navesti, ali ću navesti da stanujem u ulici Gospodara Vučića. Marko Vidojković je govorio o svom shvatanju specifičnog držanja prstiju, a Ljubivoje Ršumović je malo iskrenuo ruku i utvrdio kako je novodobijeni znak prstima na selu nekada označavao „onu žensku stvar“, kako se izrazio. Dakle, mnogo važnije od navodnog napuštanja emisije je saznanje da smo posle dugogodišnjeg dobijanja one muške stvari od strane naših političara najzad dobili ono što zaslužujemo.
(Pulsonline)

Нема коментара:

Постави коментар