MENI

Zabranjeno pušenje "Radovi na cesti" (DOWNLOAD ALBUMA)

Jubilarni, deseti album legendarne sarajevske grupe Zabranjeno pušenje "Radovi na cezti" svi obožavaoci mogu potpuno besplatno preuzeti. Album 'Radovi na cesti' postavljen je na internetu 10.10.2013, tačno u 10 sati.

Od singlova s novog albuma već smo imali prilike čuti pesme "Boško i Admira" i "Ti voliš sapunice", koji su, osim domišljatim i zabavnim tekstovima, oduševili i vrhunskim video spotovima. Frontmen benda, Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sexon, uveren je da su uspjeli napraviti veoma kvalitetan proizvod. Jesu li u tome uspeli i kvalitetno obilježili 30 godina karijere proverite na službenoj stranici benda.

Objavljivanje albuma prati aktualni singl "Ti voliš sapunice" o kojemu Sejo kaže: "Novi video obrađuje evolucijski razvoj sapunica kroz vjekove i doprinos sapunice svjetskoj civilizaciji". Autori pesme su Sejo Sexon, Toni Lović i Tomislav Andrić. Producenti pesme su Toni Lović i Sejo Sexon, a pesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London), dok je spot režirao Žare Batinović.

Fotografije sa snimanja spota "Ti voliš sapunice" koje su fotografirali Adnan Jašarspahić i Jasenko Korjenić možete pronaći na linku: http://zabranjeno-pusenje.com/photo/WesterniSapunice/

Spot "Boško i Admira": http://www.youtube.com/watch?v=OMMfW3IqiFE
Spot "Ti voliš sapunice": http://www.youtube.com/watch?v=D12vbA6hOws

Besplatno preuzmite kompletan novi album ovde!

Нема коментара:

Постави коментар